NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam Gillette Proglide Olympic edition britvicu

17.08.2012 u 14:38

Bionic
Reading

Gillette, svjetski lider u domeni brijanja i njege muškaraca, kreirao je posebnu ograničenu seriju proizvoda povodom Olimpijskih igara koje su ove godine održane u Londonu. A mi smo za svoje čitatelje pripremili dva paketa iz nove linije!

Proizvodi koje je Gillette uključio u ovu ograničenu seriju za izvanredan start su:

Brijači Fusion ProGlide, u baterijskoj i klasičnoj varijanti
Hidratantni gel za brijanje ProGlide Hydrating
Balzam za trenutačnu hidratizaciju PRO 3u1 Instant Hydration Balm

Gillette neprekidno provodi istraživanja i unapređuje svoje proizvode donoseći neke od najvećih inovacija u povijesti brijanja. Stoga, kada je u pitanju njega muškaraca, Gillette je pravi stručnjak.

Vodeći proizvod iz Gilletteove ograničene serije koja će muškarcima pružiti izvanredan start svakoga dana je brijač ProGlide, dostupan u dvije verzije: u baterijskoj i u klasičnoj. Radi se o najnaprednijim proizvodima za brijanje i njegu lica koje su osmislili P&G i Gillette. Oni su rezultat više od 100 godina Gilletteova iskustva te P&G-ove kontinuirane želje da razumije potrebe muškaraca i postavi nove standarde na području brijanja i njege lica. Te brijače odlikuje serija jedinstvenih tehnologija, koje omogućuju precizno brijanje čak i najosjetljivijih područja. Zbog svega toga upravo su brijači ProGlide jedni od najprodavanijih Gilletteovih proizvoda.

U ovoj ograničenoj seriji pronaći ćete i još i hidratantni gel za brijanje Gillette ProGlide Hydrating te balzam za trenutačnu hidratizaciju Gillette PRO 3u1 Instant Hydration.

Poklon paket su osvojili:

Mirko Marinović
Bojan Jerković

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.