NAGRADNJAČA

Poklanjamo prirodnu kozmetiku Bottega Verde

17.09.2013 u 09:33

Bionic
Reading

Linija Bottega Verde Marokanski Argan, ili popularno 'pustinjsko zlato', prigodna je njega nakon ljetnih mjeseci. Koristi se za ublažavanje suhe i dehidrirane kože, za njegu suhe kose, za njegu noktiju i ublažavanje bora

Kozmetika Bottega Verde oslanja se na tradiciju koja se ugnijezdila između brežuljaka, vinograda i žitnih polja gdje je cijela priča započela u okviru male prodavaonice ljekovitog bilja sa strašću za majstorskom proizvodnjom i prodajom kozmetike bazirane na prirodnim aktivnim sastojcima.

Drvo argana (Argania spinosa) raste u jugozapadnom dijelu Maroka, a arganovo ulje dobiva se iz plodova tog samoniklog stabla. Dobro podnosi sušu, otporno je na visoke temperature, a ako odumre, nakon sedam godina može ponovo oživjeti. Iz tih razloga ono simbolizira strpljivost i izdržljivost.

Izuzetno je cijenjeno u svijetu, djeluje blagotvorno na zdravlje: bogato je nezasićenim esencijalnim masnim kiselinama, izvrsna je metoda za ublažavanje suhe i dehidrirane kože te kod bora.

Sadrži visok udio antioksidansa i antiradikala, bogato vitaminima A, F i E (vitamin E, nezasićene masne kiseline i fitosterole) te omegom 3 i 6 kiselina i preporuča se za tretiranje kože s pretjeranim izlučivanjem sebuma.

Najomiljeniji je za njegu suhe kose i vlasišta, noktiju i kože sklone svrbežu.

Poznatu talijansku liniju prirodne kozmetike, Bottega Verde, koja dolazi iz Toskane, od ovog ljeta moguće je pronaći u BIPA drogerijama

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri proizvoda prirodne kozmetike Bottega Verde:

-Crna Venere riža Mlijeko za tijelo
-Crna Venere riža Krema za ruke
-Aloe vera Gel/šampon za tuširanje

Mlijeko za tijelo je osvojila Jagoda Pavičić

Kremu za ruke je osvojila Tatjana Duvnjak

Gel/šampon za tuširanje je osvojila Tea Matić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.