NAGRADNJAČE

Poklanjamo Nivea Cellular Perfect Skin dnevni fluid

29.05.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Za njegu kože izvana brine se Nivea Cellular Perfect Skin linija koja sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka lumicinola i ekstrakta magnolije kojima se smanjuju bore i nepravilnosti, a koža postaje glađa i mekša uz naglašeni prirodni sjaj koji se tijekom godina smanjuje zbog usporene regeneracije stanica. Nivea daruje Nivea Cellular Perfect Skin dnevni fluid, SPF 15

Formula novih proizvoda učinkovito djeluje na ten: poboljšava obnavljanje stanica, a mrlje na licu su manje vidljive. Lumicinol i ekstrakt magnolije učinkovit su alat za vidljivu transformaciju kože jer pomažu uravnotežiti depigmentaciju, poboljšavaju čvrstoću i izuzetno su učinkoviti u smanjivanju bora.

Otkrijte mladenački sjaj koji se krije u vama uz proizvode:

Nivea Cellular Perfect Skin dnevni fluid, SPF 15
Fluid s lumicinolom, ekstraktom magnolije i mikropigmentima prilagođava se individualnom tipu kože, uklanja nepravilnosti, vidljivo umanjuje pore i smanjuje bore. Za savršenu kožu s mladenačkim sjajem.
Preporučena MPC (40 ml): 114,90 KN

NIVEA Cellular Perfect Skin noćni fluid
Koncentrirana i iznimno djelotvorna formula s lumicinolom i ekstraktom magnolije pomaže u smanjenju pigmentacije i bora. Lagana tekstura obogaćena je njegujućim hidratantnim sastojcima koji pružaju svilenkast i nježan osjećaj na koži.
Preporučena MPC (40 ml): 114,90 KN

NIVEA Cellular Perfect krema za područje oko očiju
Nježna i lagana formula s toniranim mikropigmentima, lumicinolom i ekstraktom magnolije smanjuje bore, podočnjake i tamne kolutove oko očiju. Jedinstveni aplikator tankog vrha pruža mogućnost preciznog nanošenja kreme na željena područja.
Preporučena MPC (15 ml): 104,90 KN

Nivea čitateljica tportala daruje Nivea Cellular Perfect Skin dnevnim fluidom SPF 15, a dobitnica je Tea Ružić iz Splita.