FORE S NETA

Pokažite ljubav svom kompjutoru

22.12.2008 u 07:33

Bionic
Reading

Mnogi se prema svom kompjutoru ponašaju vrlo maćehinski. Čim nešto 'zašteka', lupaju ga, drmaju, uključuju sve moguće tipke na tastaturi

Oni imućniji brzo ga zamjenjuju novim, boljim računalom. No u današnje vrijeme svjetske krize, a što je još važnije, i ekološke krize, trebamo se naučiti kako čuvati svoje računalo i koristiti ga što dulje. Ovaj videouradak to pokazuje na vrlo, vrlo slikovit i duhovit način.

Ovome još treba dodati da se za proizvodnju novog kompjutora koristi onoliko energije koliko bi tvom starom kompjutoru bilo potrebno da radi čak 10 godina! Također, naglašava se da je s računalom najvažnije biti strpljiv, a uz strpljenje dobro ga je nadograđivati, reinstalirati, ali i ugasiti programe koje nikada ne koristimo.

 

Internetom ili e-mailovima svakodnevno kruže razni biseri, šale, mudre misli ili zanimljivosti skinute s neta, s blogova i portala, ili iz nečije glave direktno. U rubrici Fore s neta možete vidjeti neke od njih, a možda ste ih već negdje i pročitali. Imate li i vi neku dobru foru, pošaljite je na teen@t-com.hr.