FASHION GURU:

'Pokazala je trbuh, ali moram priznati da dobro izgleda'

16.02.2016 u 14:53

  • +2

Fashion Guru

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

I Fashion Guru je znatiželjno pratio dodjelu nagrada Grammy, a na crvenom tepihu za njega je najbolje odjeveno bilo pet ljepotica i jedan muškarac

Selena Gomez

Pjevačica i glumica je zabljesnula u tamnoplavoj haljini Calvina Kleina. Trend sofisticiranih šljokica se nastavlja i u proljeće, a ona to zna pa je mudro odabrala.

Taylor Swift

Jedna od najvećih zvijezda današnjice i dobitnica čak tri nagrade opet je pokazala trbuh, po ne znamo koji put, ali moram priznati da izgleda stvarno dobro. Za njezin je outfit zaslužan Atelier Versace i još jednom dobio je pohvale modnih kritičara.

Adele
Modna kuća Givenchy napravila je njezinu kreaciju i mora se priznati da je gornji dio savršeno odjenuo pjevačicu, ali nisam baš siguran za donji.

Ellie Goulding

Nadam se da Ellie neće biti one hit wonder... Hit 'Love me like you do' je prštao radijem, a jednako tako i ona na crvenom tepihu u haljini Stelle McCartney.



Kaley Cuoco

Duhovita zvijezda popularne serije 'Teorija velikog praska' još je jednom zablistala na crvenom tepihu. Ležeran, ali ipak glamurozan stil i ovaj put pokazala je u kombinezonu s potpisom Naeem Khan. Uz ovako glam odjeću, jednostavna ležerna frizura i minimalni make up najbolji su odabir.

Sam Smith

Otkada je izgubio višak kilograma i zasvirao za slavnog agenta Jamesa Bonda, Sam Smith osvaja i crveni tepih. Odijelo Thoma Sweeneyja i Sam Smith u njemu na crvenom tepihu predstavili su modernog dandy muškarca.