INTIMNA CEREMONIJA

Udala se Britney Spears: Evo tko joj je od poznatih lica došao na vjenčanje

10.06.2022 u 08:59

Bionic
Reading

Pjevačica Britney Spears udala se za svog dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija. Intimna ceremonija održana je u četvrtak po losanđeleškom vremenu njezinoj kući u Los Angelesu, a prisustvovalo joj je oko 60 najbližih prijatelja te dio obitelji

Možda je ceremonija bila intimnijeg tipa s tek 60 okupljenih, ali Britney Spears pripremila je pravu bajku za svoj dan iz snova. U dvorištu svoje luksuzne vile u Los Angelesu, dala je postaviti golemi šator, a snimljen je i dolazak konstrukcije bijele kočije. Nije nedostajalo ni cvjetnih dekoracija.

Među uzvanicima je bilo i slavnih ličnosti. Stigle su glazbenica Madonna, Donatella Versace, Paris Hilton i glumica Drew Barrymore. Britney je, doznaje se, nosila haljinu poznate modne kuće Versace, a do oltara je hodala uz zvuke legendarnog hita Elvisa Presleyja Can't Help Falling in Love, pišu strani mediji.

Poznati na vjenčanju Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivoj je da sinovi Britney Spears, Sean i Jayden nisu prisustvovali vjenčanju, a sve je za medije potvrdio odvjetnik njezina bivšeg supruga Kevina Federlinea.

Pop pjevačica koja je vladala 90-ih i ranih 2000. u vezi s modelom Samom Asgharijem je od 2016. godine. Zaručili su se u rujnu prošle godine, a nekoliko mjeseci kasnije Britney je otkrila da je trudna, no prije mjesec dana doživjela je spontani pobačaj.

Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Chase Rollins / PA Images / Profimedia