DETALJI SA SLAVLJA

Pogledajte fotografije s vjenčanja Lane Klingor

15.05.2013 u 12:12

Lana Klingor na vjenčanju

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

'Sve vas puno voli i pozdravlja Lana Mihić', ispisala je na Facebooku u utorak tijekom kasnih poslijepodnevnih sati Lana Klingor, zagrebačka pjevačica i vlasnica PR agencije Klinka, a svega nekoliko sati nakon što je u matičnom uredu sklopila građanski brak s Antom Mihićem, glasnogovornikom KHL Medveščak, zaposlenog u PR agenciji Priredba

Par je tako na najljepši mogući način brakom okrunio ljubav i duboke osjećaje koje gaji jedno za drugo više od godinu dana. Tridesettrogodišnja mladenka blistala je u vjenčanici boje pudera posutoj ukrasnim kamenčićima koja joj je krojem pratila liniju tijela, a ispod koje se nazirao zaobljeni trbuh.

Tog je popodneva nakratko zanemarila svoje uzvanike, njih stotinjak, kako bi putem telefona odgovorila brojnim čestitarima na Facebooku, a onda ih je 'počastila' još jednom friškom fotografijom, onom na kojoj ponosno pokazuje vjenčani prsten od bijelog zlata te im otkrila i to da je udajom svoje djevojačko prezime zamijenila suprugovim - Mihić.

Na taj je način podijelila svoju sreću i s prijateljima koji nisu bili nazočni na svadbenom partyju, a koji su mladenci organizirali u restoranu Balon, na Prisavlju. Par, koje veže ista godina rođenja, ljubav prema PR-u i KHL Medveščak, na čijoj su se jednoj utakmici i upoznali, svojim je vjenčanjem potvrdio i svoje uzajamne osjećaje. Svjedoci njihove ljubavi bili su im kumovi: Ines Preindl i Luka Pejčić. A bila je tu i najmlađa gošća – Kiara, petipolgodišnja Lanina kćerkica, odjevena u haljinicu boje pijeska i s cvjetnim vjenčićem na glavi.

Za odličnu atmosferu tijekom noći pobrinule su se pjevačice Maja Šuput i Indira Vladić pa je cijela noć bila začinjena pjevanjem, plesanjem i smijehom. Presretnim mladencima ona će zauvijek ostati utkana u sjećanje, baš kao i godina u kojoj su odlučili ozakoniti svoju ljubav. Naime, Lana je zakoračila u četvrti mjesec trudnoće pa će još ove godine uživati u čarima majčinstva s drugim djetetom čemu se, doznajemo, posebno raduje njezina kćerkica Kiara.