VOLI IH I OPRAH

Podižu stražnjicu i skrivaju nesavršenosti: Žene diljem svijeta ne kriju opsesiju ovim hlačama

12.02.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Iako je njezin show prestao s emitiranjem prije 10 godina, utjecaj koji Oprah Winfrey ima na javnost još nije posustao, a navedeno se najbolje vidi po pitanju hlača s potpisom poznatog brenda Spanx

Slavna 67-godišnja TV voditeljica, glumica i filmska producentica svojim vjernim obožavateljima otkrila je model hlača koji, prema njezinim riječima, čini čuda za figuru.

Prvi put spomenuta 2019. godine u njezinoj tradicionalnoj listi najomiljenijih stvari, linija hlača The Perfect Pant s potpisom brenda Spanx uspjela ju je u potpunosti oduševiti.

'Kada sam otkrila ove ultralaskave hlače, odmah sam nazvala Saru Blakely, osnivačicu tvrtke Spanx, kako bi joj osobno čestitala', napisala je tada Oprah u svom istoimenom časopisu.

Američki brend Spanx poznat je po kreiranju komada čiji je glavni cilj oblikovanje figure, a njihove hlače koje dolaze u širokom rasponu konfekcijskih brojeva uspješno prikrivaju tjelesne nesavršenosti bez potrebe za nošenjem steznika.

Otkako je dobila blagoslov Oprah, linija hlača Perfect Pant brenda Spandex u narednim godinama nastavila se razvijati te danas, osim hlača, nudi suknje olovka kroja s identičnim značajkama u misiji oblikovanja ženske figure.

Kao što je Oprah napisala, spomenuta linija brenda Spanx uključuje njihovu poznatu tehnologiju kontrole trbuha kako bi ga oblikovala i dodvorila se vlasnici komada iz kolekcije. Svi komadi iz linije Perfect Pant mogu se prati u perilici rublja, a između ostalog posebno laskaju stražnjici.

Hlače iz Spanxove linije Perfect Pant dostupne su u klasičnoj crnoj i mornarski plavoj boji te su jedan od najprodavanijih komada brenda, a ovisno o modelu, cijena im se kreće od 700 do tisuću kuna.

S mišljenjem Oprah Winfrey slažu se brojne žene diljem svijeta te su prilikom recenziranja čudotvornih hlača brenda Spanx otkrile kako je riječ o savršenom hibridu tajica i hlača koji će nesumnjivo obožavati i dame koje ne preferiraju nošenje uskih tajica i hlača.