PRAVI HIT

Pedeset plus blogerice ne kriju opsesiju ovim modelom hlača, koji je trenutno snižen čak 50 posto

31.01.2021 u 21:25

Bionic
Reading

Gotovo sve što Zara stavi na tržište preko noći postane hit. Tako se dogodilo i s ovim modelom hlača, pored kojih na njihovoj stranici stoji natpis 'plisirane muške hlače', a koje su zbog svoje udobnosti i mogućnosti da ih se kombinira na apsolutno sve, zaludile i blogerice

Otkako su se na modnom tržištu pojavile oversized hlače, posebice one koje izgledaju kao da smo ih posudile iz ormara nekog muškarca, otvorio se pravi svijet mogućnosti u kombiniranju i igranju s modom.

Oversized hlače osvojile su i poznatu pedeset plus blogericu Carmen Gimeno, čiji stil odavno obožavamo, a koja nije mogla odoljeti prevelikim muškim hlačama s potpisom poznatog high street branda, koje su vjerne i Hrvatice.

Naravno, riječ je o Zarinim sivim hlačama visokog struka koje je Carmen savršeno iskombinirala s naoko nespojivim komadima odjeće.

  • +2
Zara plisirane muške hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Poznata blogerica i ovoga se puta poigrala s modom, pa je na hlače muškog kroja stavila u sivoj boji i sportsku majicu s kapuljačom, koja ima ogromn logo Rolling Stonesa, gdje su prepoznatljive usne i jezik dodatno naglašeni svjetlucavim detaljima. Preko svega je prebacila sivi kaput i na noge obukla bijele, tzv. 'ružne' tenisice.

A ono što je najbolje od svega je da se hit hlače s potpisom Zare sada mogu naći na sniženju od čak 50 posto, što znači da mogu biti vaše za samo 99,90 kuna.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo