VIŠE REDA I DISCIPLINE

Počinje vladavina Djevice: Iskoristite priliku da se riješite negativnosti koje vam truju život

22.08.2020 u 07:51

Bionic
Reading

Kad Sunce 22. kolovoza iz vatrenog Lava uđe u zemljani znak Djevice i pridruži se njenom vladaru Merkuru, usmjerite se na praktičnu sferu života i zadajte si dosežne, opipljive ciljeve. Popišite ih i svaki dan učinite jedan, makar i mali korak na putu do njihova ostvarenja

Budući da je Djevica povezana sa zdravljem, pravi je trenutak za dogovaranje sistematskih pregleda kod liječnika i zubara, usvajanje zdravijih prehrambenih i životnih navika (poput prestanka pušenja) i uvođenje tjelovježbe u svakodnevicu.

Vladavina Djevice, koja traje do 22. rujna, donosi vam motivaciju i sposobnost za uvođenje više reda i organizacije u život. Bacite se na veliko spremanje i oslobodite se svega što smatrate suvišnim, bilo da je riječ o predmetima u ormaru i domu, aktivnostima i ljudima na koje trošite previše vremena i energije. Vlada li u vašem radnom prostoru kaos koji vam u konačnici otežava snalaženje i efikasno obavljanje poslova, stanite mu na kraj.

Dovedite u red svoje kontakte i bilješke, radnu površinu na računalu i radnom stolu, uredno i pregledno složite spise kojima se profesionalno služite. Postoje li znanja i vještine koje ste željeli naučiti ili usavršiti, sad je pravi trenutak za to. Ne oklijevajte upisati tečaj, školu ili radionicu koji će vam pomoći na tom putu, bilo to stručno usavršavanje, bilo usvajanje neke iscjeliteljske tehnike.

  • +23
Kraljica Letizia je Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rad na obrazovanju višestruko će vam se isplatiti i ispuniti vas pobjedničkim osjećajem. Niste li zadovoljni svijetom oko sebe i imate potrebu nešto promijeniti, uključite se u rad humanitarnih, volonterskih i sličnih građanskih organizacija angažiranih oko problema koji vam smetaju.

Okanite se ispraznih jadikovka i ljudi koji kritiziraju, a ništa ne čine kako bi ih promijenili. Budite proaktivni i dajte svoj mali doprinos poboljšanju okruženja.