ZVIJEZDA VEČERI

Plus size ljepotica pokazala svu svoju raskoš u uskoj bijeloj haljini

07.11.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Nagrade CFDA/Vogue Fashion Fund poznate su po svojem prepoznavanju budućih dizajnerskih zvijezda, a svečano događanje u New Yorku tradicionalno je uveličalo mnoštvo slavnih ljepotica

Ova lijepa Amerikanka osvojila je modni svijet svojim raskošnim oblinama, a da ne mari za negativne kritike, pokazala je puno puta u odvažnim opravicama. Ashley Graham ističe kako je najvažnije prihvatiti svoj izgled sa svim svojim manama, pa ne čudi to da je uzor mnogim djevojkama i ženama diljem svijeta.

U društvu supruga Justina Ervina, lijepa Ashley Graham pristigla je na glamuroznu dodjelu nagrada magazina Vogue u uskoj haljini koja je savršeno laskala njezinim prepoznatljivim oblinama. Svečano izdanje ova ljepotica raskošnih oblina stilizirala je bijelom torbicom clutch, zlatnim naušnicama ringovima i štiklama srebrna odsjaja.

  • +4
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zahvaljujući zavodljivom kroju bodycon midi haljine, Ashley Graham uspjela se modno istaknuti na svečanom događanju koje nisu željele propustiti brojne ljepotice iz glazbene i modne industrije.

  • +16
Slavne ljepotice na dodjeli nagrada magazina Vogue Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim u ljubavi, Ashley Graham cvjetaju ruže na poslovnom planu, a prošlog tjedna u Londonu bila je u centru pozornosti zahvaljujući magazinu Harper's Bazaar i uručenoj nagradi za model godine.

'Samo zato što nosim konfekcijski broj 42 ne znači to da ne želim izgledati dobro, poput djevojaka s mnogo manjom konfekcijskom veličinom', otkrila je jednom prigodom Ashley.