NJEGA LICA

Plus size ljepotica otkrila kako izgleda njena dnevna beauty rutina

14.01.2019 u 18:35

Bionic
Reading

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice Ashley Graham, poznata po svojoj prirodnoj ljepoti, raskošnim oblinama i njegovanom izgledu koji je itekako znala unovčiti, inspiracija je brojnim ženama diljem svijeta, a sada je za američki Elle otkrila kako izgleda njezina dnevna beauty rutina koja joj pomaže održati mladolik i blistav izgled kože

Plus size ljepotica Ashley Graham krasit će naslovnicu najnovijeg izdanja američkog Ellea za koji je otkrila kako izgleda njezina jutarnja rutina te koju preparativnu kozmetiku religiozno koristi kako bi kožu očuvala nahranjenom, hidratiziranom i mladolikom, kao i sve o njezinoj opsesiji kristalnim dezodoransima.

Slavna ljepotica ima naviku spavanja sa čepićima u ušima, a ukoliko je toga dana bila na frizuri uvečer prije spavanja kosu obavezno sveže u punđu, kako bi za sljedeći dan sačuvala prirodni izgled isfenirane, voluminozne kose. To je samo jedan od trikova kojima se 31-godišnja plus size ljepotica služi kako bi izgledala svježe i odmorno, no najkorisnije beauty savjete Ashley otkriva u svojoj kupaonici, gdje čuva omiljenu kolekciju svojih 'must have' kozmetičkih preparata za njegu lica.

Nakon što lice osvježi termalnom vodom u spreju, lijepa brineta obavezno nanese bogat sloj svoje omiljene hidratantne kreme za lice, a riječ je o kremi s potpisom brenda Augustinus Bader za kojom trenutno luduju brojne slavne ljepotice.

'Volim izgledati malo masno', rekla je slavna manekenka, dodajući kako s vremena na vrijeme kada se osjeća umorno i iscrpljeno kožu nahrani preparatom s vitaminom C.

'Must have' kozmetički proizvod u manekenkinom ormaru svakako je i krema za područje oko očiju, kao i kristalni dezodorans koji naprosto obožava, no za razliku od brojnih pobornika kristalnih dezodoransa, Ashley bira onaj u spreju kako bi izbjegla ljepljiv osjećaj na koži.

Proizvod u koji se slavna manekenka također kune je Neals Yard Remedies eliksir za tijelo s ružom koji obično nanosi na vrat i dekolte.

Povrh njege kože izvana, plus size ljepotica tvrdi i kako je važno svakodnevno voditi računa o koži iznutra, pazeći na redoviti unos vitamina i minerala.

Kada je dekorativna kozmetika u pitanju, manekenka ima izvježbani sistem šminkanja. Nekoliko kapi tekućeg pudera obavezno pomiješa s hidratantnom kremom i rukama ravnomjerno nanese na lice, a koža na taj način izgleda zdravije i svježe. Nakon što nanese korektor na oči kako bi prikrila znakove umora, slavna brineta make up obavezno fiksira puderom u kamenu (nos, bradu i ispod očiju).

Nakon što je osnovni dio šminkanja gotov, plus size ljepotica obrve počešlja i definira gelom za obrve, doda malo maskare i rumenila i sprema je za početak dana.

  • +7
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia