PRŠTI SEKSEPILOM

Plus size ljepotica ne može si pomoći: Istaknula bujan dekolte

14.11.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Da je crvena boja odličan pogodak kada želite biti primijećeni, dokazuje slavna Ashley Graham pojavom u crvenom odijelu na glamuroznoj dodjeli nagrada u režiji američkog magazina Glamour

Slavni plus size model Ashley Graham, koja je zagovornica pozitivnog stava prema različitim oblicima tijela, magazin Glamour proglasio je ženom 2016. godine zbog nevjerojatnog utjecaja na mlade djevojke, a na ovogodišnju dodjelu nagrada u New Yorku pristigla je u zanimljivom odijelu istaknuvši bujni dekolte.

Upečatljivo crveno odijelo s detaljem zvonolikih rukava i ukrasnim gumbima smještenim na bočnim stranama trapez nogavica hlača potpisuje američki dizajner Prabal Gurung, a spomenuta kreacija predstavljena je u sklopu resort kolekcije za iduću godinu.

  • +6
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kreaciju američkog dizajnera rodom iz Nepala, Ashley je nosila uz minimalan make-up, valovitu frizuru i crvene štikle Sophie Webster, a za njezino besprijekorno izdanje zaslužna je njujorška stilistica Meredith Melling.

'Postoje dani kad se osjećam debelom i nisam baš sigurna da će ikada doći vrijeme kad će se svaka žena na ovom svijetu probuditi i osjećati kao milijun dolara. Moja je želja dati ženama alate koji će im pomoći kad nastupe takvi trenuci, a ponekad to može biti toliko jednostavno kao reći sebi da si lijepa', svojedobno je izjavila Ashley, otkrivši da samopouzdanje duguje svojoj majci.

U društvu supruga Justina Ervina, s kojim je ove godine proslavila sedmu godišnjicu braka, slavna plus size ljepotica plijenila je pažnju javnosti na crvenom tepihu kojim se prošetalo mnoštvo zvjezdanih uzvanica. 

  • +20
Slavne dame na dodjeli nagrada Glamoura Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia