BAŠ JE STAJLIŠ

Plus size ljepotica mamila poglede u savršenom ljetnom outfitu

16.06.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Lijepa Britanka Iskra Lawrence, uz Amerikanku Ashley Graham, jedna je od najtraženijih plus size manekenki

Ova plus size ljepotica poznata je po svojem angažmanu kad je riječ o promoviranju ljepote ženskoga tijela u svim veličinima i oblicima. 

Zgodna Iskra zna kako je jedna od nepobjedivih modnih ljetnih kombinacija top koji prati liniju tijela i maksi suknja.   

Slavna 26-godišnjakinja privlačila je poglede prilikom posjeta New Yorku u ljetnoj kombinaciji s kojom nikad ne možete pogriješiti. Iskra je odlično iskombinirala kratki bijeli top sa zanimljivim detaljem na leđima i lepršavu dugu suknji u trendi nijansi zelene.

  • +6
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nasmijana ljepotica ovaj je cool stajling, idealan za ljetne vrućine, začinila s velikim naušnicama, efektnim sunčanim naočalama, malom torbicom i sandalama u smeđoj boji.  

Inače, Iskra koja nosi britanski broj 14, vrlo je aktivna u svojoj kampanji uz moto 'slavimo različitosti' te redovito potiče brojne pratitelje na društvenim mrežama da prihvate svoj izgled sa svim svojim vrlinama i manama.

Iskra je tako otkrila za magazin Fabulous kako se u prošlosti podvrgavala dijetama, no kasnije je odlučila prigrliti i zavoljeti svoje obline.

'Isprobala sam ekstremne dijete jer sam mislila da ću biti sretnija. Provela sam tolike godine boreći se protiv sebe. Na početku su me čak odbijali u agencijama za plus size modele jer sam za njih bila premršava! Nakon toga sam odlučila biti ono što jesam i izboriti se za svoje mjesto u svijetu mode', kaže ova lijepa plavuša.