ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Plavokosa ljepotica ima garderobu iz snova: Nosi baš sve najpoželjnije brendove i trendove

19.07.2019 u 06:19

Bionic
Reading

Nakon što se sredinom 2000-ih pojavila na modnoj sceni britanska ljepotica Rosie Huntington-Whiteley ne prestaje oduševljavati javnost svojom pojavom i neupitnim osjećajem za stil

Za nekoga koga svakodnevno odijevaju modni profesionalci, Rosie Huntington-Whiteley bez sumnje je pod utjecajem mnoštva modnih kuća napravila odličan posao u očuvanju prepoznatljivog osobnog stila.

Na crvenom tepihu ili gradskim ulicama ovu slavnu ljepoticu i zaručnicu glumca Jasona Stathama nikada nećete vidjeti u pretjerano otkačenim izdanjima. Umjesto navedenog, Rosie redovito bira klasične komade koji uspješno odolijevaju nametnutim modnim trendovima.

  • +21
Modni stil Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čizme na petu, uske traperice, laskave bluze, elegantne sunčane naočale i kožne jakne samo su neki od odjevnih komada koje Rosie preferira nositi u dnevnim izdanjima, a kada je riječ o pojavljivanju na crvenom tepihu, tada redovito blista u glamuroznim izdanjima koja uspijevaju izdržati test vremena.

  • +28
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoj neupitan smisao za modu ovaj slavni britanski supermodel često ističe i na društvenoj mreži Instagram, na kojoj ju prati gotovo 10 milijuna fanova, kao što joj je pošlo za rukom posljednjom objavom koja je uključivala osam inspirativnih odjevnih kombinacija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Street styles 🖤

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Osim komada s potpisom najpoznatijih modnih kuća, Rosie je objavom niza fotografija stajlinga dokazala da pomno prati rad brendova koji su svjetsku popularnost osigurali zahvaljujući utjecaju društvene mreže Instagram.

Rosie se tako pohvalila komadima suvremenih modnih brendova poput mađarske Nanushke, novozelandskog Paris Georgia, poljskog The Odder Side, korejskog Low Classica te hit sandalama s potpisom jordansko-rumunjske dizajnerice Amine Muaddi.