PRIZNANJE IZ NEW YORKA

Plavi podrum nagrađen Five Star Diamondom

07.01.2013 u 09:16

Bionic
Reading

Elizabeta Burg dodijelila je restoranu Plavi podrum prestižnu nagradu Five Star Diamond

Restoran Plavi podrum iz Voloskog već treću godinu zaredom dobio je prestižnu nagradu Five Star Diamond koju dodjeljuje American Academy of Hospitality Sciences, sa sjedištem u New Yorku. To je organizacija koju čine stručnjaci s područja hotelijerstva, gastronomije i općenito uslužnih djelatnosti koji u mnoštvu luksuznih hotela s pet zvjezdica ili izvrsnih restorana širom svijeta prepoznaju one koji se ipak izdvajaju po iznimnoj usluzi i kvaliteti hrane.

U ime American Academy of Hospitality Sciences, čiji je predsjednik Joseph Cinque, a 'ambassador extraordinaire' je Donald Trump, plaketu s potpisima svjetskih kulinarskih zvijezda, Jean-Gergesa Vongerichtena, Davida Bourkea i Davida Bouleya, danas su vlasnici Danieli Kramarić uručili Vladimir Kraljević, 'international trustee' te prestižne organizacije, i Elizabeta Burg, miss universe Hrvatske 2012, koja se prije 10-ak dana vratila sa svjetskog izbora za miss universe 2012. gdje je postigla izvanredan uspjeh završivši na 11. mjestu od 89 zemalja.

U kvalitetu koju pruža restoranPlavi podrum osobno se uvjerio i predsjednik American Academy of Hospitality Sciences, Joseph Cinque, koji je Opatiju posjetio prije godinu dana, a lani je u ovom restoranu ručala i Ivana Trump sa svojim prijateljima iz Amerike.