GLUMICA SE POKAJALA

'Plastične operacije su mi uništile život'

12.03.2012 u 18:15

Bionic
Reading

Francuska glumica Emmanuelle Béart krenula je u kampanju protiv estetske kirurgije tvrdeći da su joj brojni zahvati uništili izgled

'Usne sam korigirala kad sam imala 27 godina i to je bilo loše napravljeno. Očito je, jer da su mi se sviđale, ne bih ih ponovo korigirala', rekla je Beart za Le Monde.

'Ako muškarac ili žena nešto korigiraju na sebi, to je stoga što ne mogu više živjeti s tim dijelom svog tijela, ne mogu to više podnositi. U tom slučaju ili potraže pomoć i pronađu snagu da se nose s tim ili odu pod nož', izjavila je Beart koju su svojedobno svrstavali među najljepše žena na svijetu.

Kad je prije devet godina pozirala gola za naslovnicu Ellea, to je bilo jedno od najprodavanijih izdanja tog magazina u povijesti.

Danas, ta ljepotica nakon brojnih operacija otvoreno priznaje da žali što je ikad otišla pod nož. To više, kaže, neće učiniti jer je sada svjesna svih posljedica. 'Užasavam se danas i od same pomisli na injekciju', izjavila je Beart koja ističe da ženama u svijetu showbiza nije nimalo lako starjeti.