MARK OWEN

Pjevač Take Thata djevojku varao s desetak žena

11.03.2010 u 19:56

Bionic
Reading

Mark Owen, oženjena zvijezda grupe Take That, progovorio je o svojih desetak ljubavnih afera koje je prekinuo pred samo vjenčanje

Pjevač je otvorio srce britanskom magazinu The Sun da bi se rasteretio krivnje i sa suprugom Emmom započeo iskreniji odnos.

'Ona me voli, a ja sam je iznevjerio. Zaista mi je žao. Bio sam potpuni idiot', rekao je Mark.

Iako je priznao da je greška njegova te da nitko drugi tu ne može biti kriv, dio krivice svalio je na dugogodišnju ovisnost o alkoholu.

Par se vjenčao u listopadu prošle godine, a svih deset Markovih afera dogodilo se nakon što je prohodao prije pet godina. S varanjem je prestao tek nekoliko tjedana prije vjenčanja.

'Živio sam s krivnjom koja je uvijek bila prisutna. Da mi je vratiti vrijeme, nikad takve stvari ne bih ponovio. Emma je zaista jaka i znam da će napraviti ono što je najbolje za nju i djecu. Ja ću njezinu odluku podržati i poštovati. Voljela me i još uvijek me voli, a ja sam je iznevjerio. I to je gola istina. Ja sam je zaista iznevjerio. I prijatelje, svakoga. Osjećam se kao da sam sve iznevjerio', ispovjedio se Mark, koji je suprugu varao uglavnom s obožavateljicama na koncertima Take Thata, ali i sa 24-godišnjom Nevom Hanley koja mu je bila dugogodišnja ljubavnica.