DEMANTIRAO PREKID

Piqué: Za mene postoji samo jedna plavuša

19.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Samo dan nakon što je vijest da je Gerard Piqué ostavio Shakiru zbog manekenke Bar Refaeli preplavila primarno španjolski, a potom se kao požar proširila i na svjetski medijski prostor, Piqué je fotografijom sve demantirao

Danas je na Facebooku i Twitteru objavio fotografiju na kojoj grli Shakiru. S njima su u društvu njegov nogometni kolega iz Barcelone Cesc Fàbregas s djevojkom Daniellom Semaan, a snimljeni su na oproštajnoj večeri trenera kluba Pepa Guardiole.

Uz fotografiju Piqué je napisao: 'Uživao sam u prekrasnoj večeri!' Tako je svima dao do znanja da je dobre volje i da ne prolazi kroz ljubavnu krizu.

Ipak, obično gdje ima dima, ima i vatre. Poznato je da je Piqué slab na plavuše, a da je lijepa Bar Refaeli strastvena navijačica Barcelone i gutačica poznatih muškaraca. K tome, izraelska manekenka koja je hodala i s Leonardom DiCaprijem ovih je dana slučajno u Barceloni gdje snima kampanju za modnu kuću Pronovias. Novinari koji prate modu navodno su je vidjeli kako se provodi s Piquéom po Barceloni.

Od tih napisa Bar se ogradila rekavši da je nogometaši kao muškarci ne zanimaju. Vrijeme će pokazati lažu li Bar i Piqué ili su novinari pogrešno vidjeli.