rijetko pojavljivanje

Pippa Middleton privlačila poglede u žutom izdanju, sličnom onom u kojem je ranije viđena Kate

06.05.2023 u 20:06

Bionic
Reading

Na nedvojbeno jednom od najvećih dana u svom kraljevskom životu, princeza od Walesa imala je posebnu podršku na krunidbi svog svekra, kralja Charlesa III. Ondje su stigli njezin brat James Middleton i sestra Pippa Middleton koja je izgledala je upečatljivo dok je ulazila u Westminstersku opatiju

Sestra princeze Kate odlučila se za suptilnu dozu elegancije u svom outfitu. Majka troje djece stigla je u Westminstersku opatiju odjevena u pastelno žutoj Claire Mischevani Alais kaput-haljini s dugim rukavima.

Sofisticirani komad bio je savršeno uparen s štiklama u bež nijansi i jednostavnom clutch torbicom u odgovarajućoj istoj boji. Midi model kombinirala je s jednostavnom zlatnom ogrlicom i minimalističkim naušnicama. Kraljevski obožavatelji bez sumnje su brzo usporedili Pippin izgled sa Alexandera McQueen žutim kompletom princeze od Walesa koji je nosila za paradu Trooping of the Color 2019. godine.

Oba žuta pokrivala za glavu imala su sličan stil, premda je dodatak princeze Kate bio upotpunjen cvjetnim naglaskom. Obje su sestre stilizirale kosu u elegantno podignutu kosu koja im je padala sa strane lica, ističući njihove lijepe crte lica mekom šminkom.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Premda tehnički nije članica kraljevske obitelji, Pippa Middleton je povremeno bila viđena na formalnim kraljevskim događanjima tijekom godina. Među ostalim su bili među uzvanicima na kraljevskim vjenčanjima princa Harryja i vojvotkinje Meghan te princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka.

moćnici na okupu

Pogledajte tko je sve došao na krunidbu u London

Pogledaj galeriju