VELIKO OTKRIĆE

Za ovo nitko nije znao: Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se u najvećoj tajnosti tri dana prije kraljevskog vjenčanja

08.03.2021 u 08:27

Bionic
Reading

Eksplozivni intervju, koje su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili dati Oprah Winfrey, otkrio je sasvim sigurno i kraljevskoj obitelji mnoge nepoznate detalje i radnje koje su se odvijale cijelom svijetu iza leđa, a među njih zasigurno spada njihovo tajno vjenčanje uoči onog 'za javnost'

Kako su otkrili u intervjuu koji su dali slavnoj Oprah Winfrey, Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se u tajnosti tri dana prije negoli su izrekli bračne zavjete pred očima svijeta. 39-godišnja Meghan i njezin tri godine mlađi suprug priznali su da je tajno vjenčanje održano u njihovom vrtu bez ikakvih svjedoka, a vjenčao ih je nadbiskup od Canterburyja.

Meghan je ovom prilikom ustvrdila kako nitko nije znao za tu tajnu ceremoniju na kojoj su izrekli osobne zavjete jedno pred drugim. Govoreći pred kamerama, rekli su kako se sve dogodilo tri dana prije njihovog kraljevskog vjenčanja održanog 19. svibnja, a koje je Meghan opisala kao 'svjetski spektakl'.

No pravila Engleske crkve o vjenčanjima sasvim su jasna i poprilično stroga, a jedan od uvjeta za sklapanje braka je taj da postoje barem dva svjedoka, kao i da javnost mora imati pristup zgradi tijekom izmjene bračnih zavjeta kako bi im bilo dopušteno reći imaju li opravdane razloge da spriječe vjenčanje.

Meghan Markle i princ Harry - intervju Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Isto tako nije poznato može li nadbiskup od Canterburyja, kao glavni čovjek Engleske crkve, prekršiti ta pravila.

Govoreći o tajnim bračnim zavjetima, Meghan je rekla: 'Znate, mi smo se zapravo vjenčali tri dana prije našeg vjenčanja. Ovo nitko nije znao.' A potom je počela otkrivati detalje u kojima je rekla kako su ona i Harry nazvali nadbiskupa od Canterburyja Justina Welbyja, koji ih je vjenčao na kraljevskom obredu, i od njega zatražili da ih vjenča na privatnoj ceremoniji, prije negoli će se sve odviti pred očima milijuna ljudi diljem svijeta.

'Nazvali smo nadbiskupa i objasnili kako će taj 'spektakl' biti namijenjen svijetu, a mi želimo imati samo svoje zavjete.' Ti osobni zavjeti sada su uokvireni i vise u spavaćoj sobi njihove 14,5 milijuna dolara vrijedne vile u Montecitu.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Govoreći o samom kraljevskom vjenčanju, vojvotkinja je ostala ustrajna u izjavi kako i nije bila pretjerano nervozna zbog velikog događaja, priznajući da je spavala cijelu noć uoči vjenčanja, a potom je, prije negoli se uputila u kapelicu St. George u dvorcu Windsor, slušala pjesmu The Dixie Cupsa 'Chapel of Love'.

'Trudila sam se podsjetiti nas da je to naš veliki dan, no mislim da smo oboje bili itekako svjesni toga da to nije naš dan. To je bio dan koji je isplaniran za cijeli svijet, ne za nas.'

Podsjetimo, intervju Meghan Markle i princa Harryja s nestrpljenjem se očekivao, a više detalja možete pročitati OVDJE.