nije mu do slavlja

Nije se dugo zadržao: Princ Harry već napušta London?

06.05.2023 u 15:44

Princ Harry

Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

S obzirom da je kraljeva krunidba održana isti dan kad je i rođendan princa Archieja, brižni otac Harry odlučio je požuriti na vrijeme kako bi stigao i na rođendansku proslavu. Pokazao je znak podrške svom ocu, kralju Charlesu III, a nakon završetka ceremonije požurio do automobila koji ga vozi ravno u zračnu luku

Princ Harry odlučio je pridružiti se obitelji na očevoj krunidbi, povijesnom događaju koji će se još dugo pamtiti. U Westminstersku palaču ušetao je u društvu svojih milih sestrični, koje su mu poput slamčice spasa u ovom pomalo neugodnom povratku među članove obitelji.

Princ Harry prošetao je svečano uređenom Westminsterskom opatijom ne skidajući ukočeni osmijeh s lica. Pokušao je sakriti neugodu s lica pa je suptilnim mahanjem i kimanjem glave pozdravljao mnoga poznata lica koja su se okupila na krunidbi.

Sjedio je u trećem redu u društvu princeze Eugenie i princeze Beatrice, ali po završetku ceremonije napustio ih je te se uputio prema izlazu.

Profesionalni čitač s usana za Hello je potvrdio da je Harry sa suprugom princeze Eugenie razgovarao o svom odlasku, a rekao mu je: 'Ić ću ravno u zračnu luku!'

Iako je pozvan na službeni kraljevski ručak koji će se održati u nedjelju u Buckinghamskoj palači, princ Harry odlučio je požuriti natrag u Kaliforniju kako bi stigao na proslavu četvrtog rođendana svog prvorođenca, sina Archieja.

'Harry će učiniti sve što je u njegovoj moći da se vrati na vrijeme', rekao je izvor za Page Six, dodavši kako bi se trebao naći na komercijalnom letu dva sata nakon završetka krunidbe.

  • +21
Kralj Charles na krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia