razigrani dječačić

Nisu znali što očekivati pa je kraljevska obitelj za nestašnog Louisa imala dobro razrađen plan

06.05.2023 u 17:06

Bionic
Reading

Princ Louis poznat je po razigranosti i nestašnosti. A kraljevska obitelj imala je jako dobro razređen plan što učiniti ako se nestašni dječaić neće moći smiriti

Palača je bila spremna da dadilja odvede princa Louisa sa službene krunidbe kralja Charlesa ako se umori ili se počne loše ponašat, piše Page Six.

Razigrani petogodišnjak nekoliko je puta zijevnu dok je trajala duga ceremonija, a tijekom ceremonije sjedio je između svje sestre princeze Charlotte i mame Kate Middleton te se doista trudio najbolje ponašati.

Činilo se da je Louis nakratko napustio ceremoniju nakon otprilike sat i pol, ali se vratio kako bi sjedio sa svojom obitelji i pjevao 'Bože čuvaj Kralja' dok je njegov djed Charles i kraljica Camilla napuštali Westminstersku opatiju.

  • +15
Kralj Charles i kraljica Camilla s obitelji na balkonu palače Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Ranije tog dana, Louis je ušao u Westminster Abbey u Londonu zajedno sa svojim roditeljima i sestrom. A njihov stariji brat, princ George, stigao je zasebno, dojeven u crvenu odoru kao jedan od kraljevih časnika.

Maleni dječak, koji je dospio na naslovnice zbog svojih ludorija tijekom platinastog jubileja kraljice Elizabete II prošle godine, stajao je pokraj svoje majke Kate Middleton ga je ona promatrala tijekom ceremonije. Za tu prigodu nosio je mornarsko plavi kaputić Dege and Skinner, usklađenu s hlačama i crnim svečanim cipelama.

  • +3
Princ Louis na djedovoj krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: ODD ANDERSEN / AFP / WPA-POOL / MEGA / THE MEGA AGENCY

U jednom trenutku na početku ceremonije, 8-godišnja, koja stilski bila usklađena sa svojoom majkom u potpuno bijelom stajlingu i s trakom za glavu, držala je svog mlađeg brata za ruku dok su iza svojih roditelja ulazili u crkvu.

Inače, ranije ovog tjedna finalno je potvrđeno da će sva Williamova i Middletonova djeca prisustvovati ceremoniji, nakon što su fotografirani na generalnoj probi u srijedu. Prije toga, izvori su za Page Six otkrili da kraljevska obitelj još uvijek važe treba li Louis prisustvovati ovoj važnoj svečanosti. Naime, Louis nije bio prisutan na kraljičinom sprovodu prošlog rujna nakon što je dospio na naslovnice zbogsmiješnih grimasa i neposlušnosti na kraljičinom platinastom jubileju samo tri mjeseca ranije. Za razliku od Louisa, pristnost princa Georgea i princeze Charlotte na krunidbi niti jednom nisu dovedeni u pitanje.