FUNKCIJA OPTIMALTEMP

Philips PerfectCare - rješenje za savršeno izglačano rublje

07.08.2014 u 08:00

Bionic
Reading

PerfectCare zahvaljujući OptimalTemp funkciji jedino je glačalo kojem nije potrebno dodatno podešavati temperaturu. Nježno, brzo i jednostavno glačanje svih vrsta tkanina u trenu. Novim Philips PerfectCare glačalima oduševljena je i A'marie

Jedan od kućanskih poslova koji većina žena stavlja na čekanje je glačanje i to ponajprije zbog vremena koje oduzima i napora koji treba uložiti u ravnanje zamornih nabora. No uz prave pomagače taj posao uskoro bi mogao postati jedan od dražih. Danas, vjerovali ili ne, postoje glačala koja skoro sav posao obavljaju sama. Takve su i parne postaje Philips PerfectCare koje pružaju brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja.

Philips od 1956., kada je proizveo svoje prvo električno glačalo, neprestano radi na usavršavanju i održavanju odjeće. Svoje povjerenje Philips glačalima do sada je poklonilo više od 400 milijuna ljudi diljem svijeta, a svake 2,5 sekunde netko na svijetu odabere glačalo tvrtke Philips.

'Philips PerfectCare glačala zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTemp glačaju sve vrste odjeće od svile do lana, pamuka ili kašmira...bilo kojim redoslijedom, bez ikakvog dodatnog podešavanja temperature, dok ravnoteža pare i temperature pruža odlične rezultate bez sjajnih dijelova na vašoj odjeći. Sav težak posao za vas u trenu obavlja PerfectCare glačalo i to s izvrsnim rezultatima,' istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.

Osim tehnologije OptimalTemp još jedna odlična značajka ovog proizvoda je to da kod PerfectCare glačala ne dolazi do curenja tekućine. Procesor Smart Control održava stalnu temperaturu ploče za glačanje zbog čega ona nikad nije ni prevruća ni prehladna, a zahvaljujući sustavu easy de-calc koji uklanja kamenac za manje od minute produljuje se životni vijek parne stanice.

Bilo da za izlazak spremate sebe ili pak cijelu obitelj, svaki je trenutak važan. Prednosti tlačne parne postaje dvostruka su količina proizvedene pare u odnosu na klasično glačalo i ispuštanje mlaza pare pri vrlo visokom i stalnom tlaku kako bi brže prodrla u materijal. Drugim riječima, za isto vrijeme brže glačate dvaput veću količinu odjeće, a zahvaljujući velikom spremniku za vodu možete neprekidno glačati i do 2 sata.

PerfectCare glačala su izuzetno jednostavna za upotrebu i maksimalno učinkovita na svim vrstama tkanina što su potvrdili i brojni Neovisni instituti za testiranje glačala koji su PerfectCare ocijenili izvrsnim ocjenama.

Funkcionalnost Philips glačala potvrdila je i Anamarije Brkić, poznata hrvatska dizajnerica koja stoji iza branda A'marie. Uvijek vjerna svome osobnom stilu, ženstvena i romantična već dugi niz godina A'marie je miljenica žena koje ne podilaze trendovima i uvijek bira posebne tkanine s naglaskom na kvalitetu.

Suradnja Philips Hrvatska i Anamarije Brkić bio je logičan slijed, jer kada je u pitanju besprijekorno izglačano rublje i pri tome neoštećena tkanina onda nema mjesta kompromisu. 'Jako vodim računa o kvaliteti i vrsti materijala koje koristim u svojim kolekcijama. Nova generacija Philips glačala oduševila me jednostavnošću i brzim rezultatima bez opasnosti od oštećenja ili pojave sjaja na materijalu', istaknula je Anamarija Brkić. Za više detalja pogledajte ovdje