PROVJEREN ODABIR

Pet uzoraka koji uvijek djeluju skupocjeno

17.04.2017 u 07:52

Bionic
Reading

U obavljanju šopinga s određenim budžetom, najlakšim izborom ponekad se pokazuje investiranje u jednostavne komade u crnoj boji. Iako se ova odluka pokazuje najsigurnijom, pet specifičnih uzoraka po mišljenju modnih stručnjaka djelovat će skupocjeno i kad to nisu

Prugasti uzorak

Klasičan i bezvremenski prugasti uzorak i ovog proljeća nalazi se visoko na listi aktualnih trendova, a posebno je poželjan i čest prizor na modelima košulja i bluza upečatljivih detalja poput volana i predimenzioniranih rukava.

Upečatljivi cvjetni uzorak

Kao što je slučaj s vječnim prugicama, proljetna sezona nezamisliva je bez upečatljivih komada cvjetnog uzorka. U kreiranju proljetnih izdanja nećete pogriješiti odabirom cvjetnih komada koji osmišljenim stajlinzima daruju razigranu i romantičnu notu.

Gingham uzorak

Specifičan karirani uzorak zvan vichy ili gingham ovog proljeća vladar je modne scene, čemu u prilog dovoljno govori aktualna ponuda na policama dućana.

Zvjezdani uzorak

Prema mišljenju modnih stručnjaka, ova sezona pravo je vrijeme da umjesto male crne haljine odaberete model ukrašen zvjezdanim uzorkom.

Točkasti uzorak

Ovaj legendaran uzorak, poput prugastog, s godinama je ostvario bezvremenski status. Osim klasičnošću, točkasti uzorak darovat će skupocjen dojam osmišljenim kombinacijama.