UČIMO OD NAJBOLJE

Pet stajlinga koje si može priuštiti svaka žena

18.03.2015 u 10:32

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ona je jedna od najstajliš majki u Hollywoodu i bez obzira na to provodi li dan s kćerima ili ide na poslovni sastanak, uvijek je dotjerana i spremna za paparazze koji prate svaki njezin korak

Jessica Alba jedna je od istinskih holivudskih modnih ikona i gotovo nikada ne griješi. Osim što odlično spaja skupe i povoljne krpice, njezin stajling često je lako dostupan i ostalim ženama koje imaju jednako natrpan raspored, pa zašto onda ne bismo kopirali i naučili ponešto od nje?

Udobna i trendi kombinacija u kojoj možete biti cijeli dan i lako popiti kavu s prijateljicama, otići grad ili pak biti s djetetom u parku ima dva glavna aduta – starke i vrećaste traperice. Dodajte tome fora majicu i spremni ste za dan prepun obaveza, ali sa stilom.

Osim traperica, trendi i udobne bit će vam hlače s džepovima pomalo vojničkog stila. Stavite li i kakvu zgodnu maramu, zaokružit ćete stajling bez posebnog truda, ali drugi to neće znati.

Pored starki, koje valjda nikada neće izaći iz mode, toplije vrijeme bit će idealno za slip on tenisice, in ove sezone. Uz njih možete kombinirati sako, a dobra će im zamjena biti  espadrile.

Od jaknica, i ovo proljeće računajte na svoju dragu prijateljicu od trapera, nezamjenjivu krpicu za prijelazno razdoblje do ljetnih vrućina. Uparite li je sa suknjom i platformama, koje su opet najavljene kao velik hit ovog proljeća, spremni ste za bilo koji sastanak ili obavezu.

I na kraju, dobre sunčane naočale uvijek će podići bilo koju kombinaciju, a da ne spominjemo to koliko su važne u zaštiti od štetnog utjecaja sunčevih zraka.