Pecite Uskrsne kolače s Emmezetom!

Pecite Uskrsne kolače s Emmezetom!

21.07.2011 u 15:58

Bionic
Reading

Veselite se Uskrsu i ispečenim kolačima? E pa kad je tako, Emmezeta ponovo nagrađuje! I mi se isto veselimo Uskrsu, a ovaj puta odlučili smo još više uveseliti naše kupce kao i one koji će tek postati, novom nagradnjačom u kojoj, pogađate - pečemo kolače!

Vrijedi se potruditi, biti kreativan i duhovit i u 300 znakova očarati naš žiri. Emmezeta je ovaj put u suradnji s nesebičnim Electroluxom osigurala iznimno vrijedne nagrade koji će vam pomoći napraviti kolače da budu bolji nego ikad prije. A kad vas vaši ukućani i prijatelji pohvale, slobodno im priznajte da ste imali pomoćnike - Emmezetu koja ima sve potrebno za uspješno pravljenje kolača. Ovaj puta imamo 15 nagrada, a trebate odgovoriti na nagradno pitanje te ispuniti anketu do kraja, ostaviti svoje podatke i kratko obrazloženje izabranog odgovora. Želimo vam puno sreće i - uspješno pečenje kolača za Uskrs (s Emmezetom!).

Natječaj traje od 4. travnja zaključno s 25. travnjem, imena pobjednika ćemo objaviti na tportalu 29. travnja. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno jednom prijavom, molimo vas, pročitajte pravilnik nagradnjače.

Nagrade

1. Mikrovalna s pekačem kruha Electrolux (2099,99 kn)
2. Mikser s posudom Electrolux (699,99 kn)
3. Štapni mikser Electrolux (499,99 kn)
4. Ručni mikser Electrolux (349,99 kn)
5. Posuda za kolače (84,99 kn)
6. Kalup za tortu (79,99 kn)
7. Doza za šećer u prahu (69,99 kn)
8. Set za ukrašavanje kolača (39,99 kn)
9-15. Kalupi za kolače (19,99 kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 4.064,85 kn.

U Emmezeti možete pronaći doslovno sve što možete zamisliti, a sigurno je da sve proizvode krasi kvaliteta i povoljna cijena. I ne zaboravite - svi u Emmezetu uz niske cijene svaki dan!

Glavnu nagradu, Electrolux mikrovalnu s pekačem kruha, osvojila je Sandi Fabjanović iz Splita, a pobjednički tekst glasi:

'Po horoskopu sam torta, u podznaku sam čokolada, a u Mjesecu sam šlag. Svi planeti su mi slatki preljevi i više od svega volim ugoditi svom nepcu. Moji zalogaji su mali kolačići, a zadovoljstvo krem slastice. Umjerenost u slatkom nije in, a papati kolačiće baš je cool...'

Dobitnici ostalih nagrada:

2. Marija Vukadin (Mikser s posudom Electrolux)
3. Djulzida Kavazović
4. Ivana Božičević
5. Rajko Mijatović
6. Andrea Čretni
7. Manuela Štakić
8. Nina Žagar
9.-15. Dejan Šegan
         Kristina Golubića Kitić
         Martina Kuhta
         Boris Šikić
         Rozmeri Mikšić
         Ksenija Dumančić
         Dina Kapetanović

Sve dobitnike molimo da se što prije jave na mail marketinga u vezi preuzimanja nagrade! Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana.