Obitelj i dom NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Pecite Uskrsne kolače s Emmezetom!'

  • Autor: tportal.hr
  • 4.4.2011 12:04:44
  • 4.4.2011 12:00:00

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja ispunjavaju kratku anketu, prijavljuju se na nagradnjaču Emmezete, ispunjavaju svoje osobne podatke, odabiru jedan od ponuđenih odgovora i obzirom na odgovor šalju kratak odgovor na nagradno pitanje 'Tko peče kolače i zašto?', potrebno je izabrati jedan odgovor i objasniti zašto te ispuniti anketu do kraja. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Ivana Turčinov (Emmezeta). Dodijeliti će se petnaest (15) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, email adresa i broj mobitela) zajedno s odgovorom na anketno pitanje kao i kratkim odgovorom na nagradno pitanje 'Tko peče kolače i zašto?', potrebno je izabrati jedan odgovor i objasniti zašto te ispuniti anketu do kraja. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati maksimalno jednom.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: Od 4. travnja zaključno s 25. travnjem. U tom periodu se sudionici mogu prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 29. travnjaožujka 2011.

4) Nagrade

1. Mikrovalna s pekačem kruha Electrolux (2099,99 kn)
2. Mikser s posudom Electrolux (699,99 kn)
3. Štapni Mikser Electrolux (499,99 kn)
4. Mikser Electrolux (349,99 kn)
5. Posuda za kolače (84,99 kn)
6. Kalup za tortu (79,99 kn)
7. Doza za šećer u prahu (69,99 kn)
8. Set za ukrašavanje kolača (39,99 kn)
9-15. Kalupi za kolače (19,99 kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 4.064,85 kn.

5) Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split i obavezno u dogovoru s priređivačem putem email adrese emmezeta.hr@gmail.com. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6) Opći uvjeti natječaja


Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera kao i brojeve telefona za sms-marketing.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više