kultna francuska romantika

Pariški nakit Agapé napokon u zagrebačkom Selecteddu

01.03.2022 u 09:15

  • +4

Nakit Agapé

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Agapé nakit obožavaju Parižanke, a kako i ne bi jer je kreiran s ciljem da istakne ženski šarm, kultnu francusku romantiku, kao i drevnu kulturu modernog zaokreta

Agapé vas vodi na putovanje kroz vrijeme

Visokokvalitetan Agapé nakit povezuje estetiku prošlih vremena, današnju sofisticiranost te delikatnost dizajna. Svaki komad nakita inspiriran je drugačijim predmetom ili slikama drevnih civilizacija te šalje poruku jedinstvenog i smislenog nakita koji ističe ženski šarm.

Svaki se komad nakita ručno izrađuje i pažljivo provjerava

Ovaj francuski brand ništa ne propušta slučaju. Nakon svake proizvedene serije Agapé nakit 24-karatne pozlate pažljivo se pregledava kako bi se osigurala najveća kvaliteta svih aspekata proizvoda. Inače, nakit ne sadrži nikal i olovo te je samim time klasificiran u kategoriju bez rizika od alergija.

Transparentnost proizvodnje

Pretočiti kreativnost u avangardni nakit nije bilo dovoljno. Pokretačice Agapé branda, radeći u industriji mode, shvatile su da žene teže transparentnosti kad je u pitanju proces izrade nakita. Zato su same sebi zadale misiju da će sa svojim brandom jasno komunicirati ono što se događa iza kulisa proizvodnje - od procesa stvaranja, 3D modeliranja, ručne izrade nakita pa sve do njegovog veganskog pakiranja za koje je posebno osmišljen slojeviti miris na bazi mošusa te kombinaciji bambusa, citrusa i smokve.

Agapé nakit, koji se prilagođava ženskoj vibraciji i suptilno podiže svaki stil, ekskluzivno možete pronaći u Selectedd trgovinama na adresama Preradovićeva 32 u dvorištu i Ratkajevom prolazu 10 kao i na Selectedd web shopu. Cijena dizajnerskog nakita je od 320,00 HRK do 540,00 HRK, a kako ističe vlasnica Selectedd brenda Nives Borko - ovo je tek početak otkrivanja francuskih brandova nakita hrvatskoj publici.