MUŠKARAC SA STILOM

Ozloglašeni McGregor ne krije svoju veliku strast

28.08.2017 u 18:07

Bionic
Reading

Ukoliko odluči okončati sportsku karijeru, irski UFC borac Conor McGregor mogao bi postići zavidan uspjeh u dizajnerskim vodama. Ovaj zlatni dečko slovi za jednog od najbolje odjevenih sportaša današnjice te obožava skupocjene dizajnerske krpice i ima ozbiljan smisao za modu, a uskoro izlazi i njegova kolekcija odijela koju je slavni borac osmislio s poznatim dizajnerom

Conor McGregor, koji je s godinama osvojio nadimak Ozloglašeni, možda nije uspio pobijediti Amerikanaca Floyda Mayweathera, no irski borac odavno je osvojio titulu najbolje odjevenog borca. Provokativni McGregor može se pohvaliti osebujnim modnim izričajem te je jedan od rijetkih slavnih sportaša koji se ne ustručavaju poigrati modom.

Slavni 29-godišnji borac nerijetko puni medijske stupce zahvaljujući svojim upečatljivim stajlinzima i brendiranim krpicama koje ne mogu ostati neprimijećene. Tako je za jednu konferenciju za medije McGregor stigao u tamnoplavom odijelu s provokativnim natpisom fu*k you, što iz daljine podsjeća na okomite pruge.

The start of a great day in my storied career.

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Kontroverzno odijelo potpisuje dizajner David August te je nakon suradnje s borcem lansirao limitiranu kolekciju odijela koja su se u trgovinama mogla kupiti po cijeni od 40.000 kuna. Dizajnera je McGregor toliko oduševio da je sa slavnim borcem odlučio potpisati ozbiljniju suradnju i pokrenuti brend muške odjeće.

What a beautiful day in my Las Vegas. Head to toe in @augustxmcgregor life is good!

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

'Moda predstavlja moju veliku strast te sam uzbuđen što je sa svojim obožavateljima mogu dijeliti tako što ću s njima podijeliti svoje najpamćenije stajlinge. Razgovarali smo o zajedničkoj liniji, a onda smo konačno ozbiljno krenuli u realizaciju tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Siguran sam da će se javnosti svidjeti ono što slijedi', izjavio je irski borac u izjavi za medije.

  • +19
Conor McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odijela s potpisom Augusta i McGregora varirat će od tri do sedam i pol tisuća kuna, a uopće ne sumnjamo da će linija izazvati velik uspjeh.

Proučite li McGregorov stil odijevanja, prvo što vam zapadne za oči su hrabre modne kombinacije. Slavni borac obožava upečatljive šarene uzorke koje vješto spaja s trendi modnim dodacima, a na samom vrhu liste omiljenih McGregorovih luksuznih brendova su David August Inc., Versace, Gucci, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Tom Ford, Louis Vuitton i Givenchy.

August x McGregor

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Jedan od McGregorovih zapamćenijih outfita bio je onaj koji je nosio na nedavnoj konferenciji za medije. Neustrašivi borac stigao je u dugačkoj bijeloj Guccijevoj bundi s motivom zmije preko leđa i šarenim Guccijevim hlačama koje je nosio uz goli torzo.

What's next? 💥🇮🇪 - Follow ➡ @ufcuniversal 👑

Objavu dijeli Conor McGregor (@ufcuniversal)

Izvan ringa odijela su njegova velika ljubav. Poznati Irac posjeduje ormar prepun dizajnerskih odijela koja obično ukrasi kravatama u jarkim bojama, ukrasnim rupcem i broševima u obliku cvijeta, koji su ove sezone jedni od vodećih modnih trendova.

August x McGregor COMING SOON!

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Kada nije u odijelima, McGregora najčešće možemo vidjeti u sportskoj eleganciji koja uključuje polo majice i bermude u kombinaciji s tenisicama ili mokasinkama, a veliki je ljubitelj i brendiranih trenirki te havajskih košulja. Slaba točka su mu i luksuzni satovi. O McGregorovoj kolekciji satova mnogi mogu samo sanjati, a jedni od skupljih primjeraka su model Nautilus Patek Philippea u vrijednosti od 357.000 kuna te Hublotov sat u vrijednosti od 217.000 kuna.

August x McGregor and Beats by Dre! A match made in style heaven! @augustxmcgregor @beatsbydre

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)