NEOBIČNO IZDANJE

Ovu modnu kombinaciju može nositi samo ona

18.05.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Nakon što je prije dva mjeseca rodila kćerkicu francuska glumica Marion Cotillard pojavila se na filmskom festivalu u Cannesu oduševivši modno pomaknutim izdanjem

Iako se od glumica u povodu predstavljanja novih filmskih projekata u Cannesu tradicionalno očekuju svečanije kombinacije, francuska glumica Marion Cotillard, poznata po istančanom ukusu za modu, uspjela je zaintrigirati javnost netipičnim festivalskim izdanjem.

Na dnevnom predstavljanju filma 'Ismael's Ghosts', kojim je otvoreno 70. izdanje filmskog festivala u Cannesu, lijepa Marion uspjela se istaknuti pojavom u neobičnom modelu traperica uparivši ih s majicom nalik haljini maksi kroja s prorezom koji je sezao do struka.

Marion Cotillard
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupno izdanje, u paru sa štiklama boje breskve, potpisuje francuski brend Y/Project, čijim odjevnim komadima nisu odoljele ni slavne dame poput Kim Kardashian, Rihanne i Hailey Baldwin.

Lijepu Marion, koja je zaštitno lice Diora, često možemo vidjeti u francuskim dizajnerskim komadima, no s vremena na vrijeme stajlinge voli upotpuniti potpisima drugih dizajnera kao što su Armani, Stella McCartney i Audra.

  • +3
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prirodnu ljepotu Marion je i ovaj put istaknula gotovo neprimjetnim make-upom i poluvalovitim bobom.