DOBILA KONKURENCIJU

Ovu lijepu brinetu Taylor Swift ne može smisliti

28.05.2014 u 09:52

Bionic
Reading

Ako je vjerovati nekim izvorima, Taylor Swift (24) je ljubomorna na novu country senzaciju, lijepu Kacey Musgraves (25)

Taylor je zelena od zavisti kad netko spomene ljupku brinetu koja polako osvaja njezino glazbeno tržište.

Kako prenosi Showbizspy, osim što joj 'otima' fanove, Kacey se počela sve više družiti sa slavnima - što je dosad bilo rezervirano isključivo za Taylor, bliskom frendicom mnogih poznatih cura: Selene Gomez, Lene Dunham, Karlie Kloss, Care Delevingne...

Taylor je bijesna na Kacey (25) otkad je dobila Grammy za najbolji country album za svoj 'Same Trailer Different Park', u kategoriji u kojoj je bila nominirana i ona. Kacey joj je od Grammyja - najgora neprijateljica.

'Taylor je naviknula da je ona glavna zvijezda na country nebu i dosad je bila bez konkurencije. Svi mladi glazbenici samo su se s njom željeli družiti. No čini se da Kacey nije među njima jer ne doživljava Taylor ni pet posto', kaže isti izvor.
 
Osim toga, Taylor je poludjela jer se Kacey počela družiti s Katy Perry. Kacey je toliko oduševila Katy,da ju je čak pozvala na svoju turneju.

'Katy i Taylor su godinama prijateljice, no čini se da je Kacey sad it girl. Ovo je prvi put da je Taylor izvan kluba najpopularnijih cura. Kacey je zgodna, privlačna, zabavna i vrlo otvorena. U usporedbi s njom, Taylor se osjeća kao štreberica. I Taylor se to naravno nimalo ne sviđa', kaže isti izvor.