NICKY HILTON ROTHSCHILD

Ovu haljinu mora imati svaka zaljubljenica u odjeću, a nikad ne izlazi iz mode

24.10.2023 u 21:11

  • +5

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rothschild, 40-godišnja dizajnerica i model, u svakoj prigodi pokazuje svoj profinjeni ukus kad se radi o modnim izborima

Nicky je dobro poznata po svom elegantnom i sofisticiranom stilu odijevanja, za koji dobiva samo komplimente, pa ne čudi da je omiljena meta fotografa na ulicama New Yorka.

Sjajno joj pristaju i casual stajlinzi, no podjednako briljira i kad se radi o večernjim kombinacijama.

Graciozna plavuša, inače mlađa sestra eksponiranije Paris, redovito bira kombinacije koje laskaju njezinoj vitkoj figuri, a u njezinoj garderobi prevladavaju haljine koje jako dobro zna nositi.

NICKY I PARIS HILTON

Teško je ostati ravnodušan na razigrane stajlinge poznatih sestara

Pogledaj galeriju

Supruga financijaša Jamesa Rothschilda, člana poznate i moćne obitelji, s kojim ima troje djece, oduševila je u maloj crnoj haljini duljine iznad koljena i načinjenoj od svjetlucave tkanine, a posebnost joj daju zvonoliki rukavi.

Upravo je LBD, odnosno mala crna haljina, must have u ormaru svake fashionistice jer ne izlazi iz mode i spasit će nas u mnogim svečanim prigodama.

Budući da je haljina sama po sebi vrlo upečatljiva, Nicky ju je kombinirala s jednostavnim stiletticama, a kosu je podignula u ženstven polurep.

Decentan nakit i večernji make up odlično su zaokružili ovo izdanje lijepe Nicky, čije je puno ime Nicholai Olivia.