HIT MODELI

Ovo su uvjerljivo najtraženiji kupaći kostimi: Jeste li ih nabavili?

26.06.2017 u 06:53

Bionic
Reading

Ako je suditi po modnoj platformi Lyst, Pinterestu i Polyvoreu, dame već neko vrijeme pretražuju određene stilove kupaćih kostima koje ćemo zasigurno viđati na plažama i bazenima

Prema statističkim podacima Lysta, Polyvorea i Pinteresta, stvorena je lista od pet modela kupaćih kostima koji su se proteklih mjeseci najviše pretraživali.

Kupaći kostimi visokih proreza

Favorizirani od zvijezda Instagrama poput Kylie Jenner, Belle Hadid ili Emily Ratajkowski, modele kupaćih kostima s visokim prorezima koji su vrh popularnosti doživjeli 80-ih godina ovog ljeta nećemo moći zaobići. Ako je suditi prema podacima modne platforme Lyst, kupaći kostimi visokog struka ili visokog proreza pretražuju se svakih pet minuta.

Crveni kupaći kostimi

Trend jednodijelnih kupaćih kostima u crvenoj boji mnogi objašnjavaju filmskim oživljavanjem serije 'Spasilačka služba'. U posljednjih šest mjeseci, pretraživanje pojma 'crveni jednodijelni kostim' na modnoj platformi Lyst poraslo je za 97 posto.  U međuvremenu, crveni jednodijelni kostimi smjestili su se na treće mjesto najvećih modnih trendova u ovoj godini na Polyvoreu.

Kupaći kostimi bogate teksture

Na listi popularnih kupaćih kostima nalaze se i modeli od alternativnih tkanina poput baršuna, antilop kože ili brokata. Iako se ti modeli kupaćih kostima ne mogu pohvaliti praktičnošću, veoma su popularni u svijetu slavnih trendseterica.

Prugasti kupaći kostimi

U odnosu na prošlu godinu, pretraga za prugastim kostimima na Polyvoreu porasla je za 12 posto, što im je osiguralo šesto mjesto na Top 10 listi najpopularnijih kostima.

Prugasti uzorak s vremenom je ostvario titulu klasika, a modni eksperti složni su da je riječ o trendu kojem se ne nazire kraj popularnosti.

Kupaći kostimi s detaljem volana

Detalj volana pojavio se kao iznenađujući novi trend u kategoriji kupaćih kostima, a potraga za tim specifičnim modelima na modnoj platformi Lyst i Polyvoreu neprestano se povećava iz godine u godinu.