ŠTO ĆE SE NOSITI

Ovo su trendovi koje treba držati na oku u mjesecima pred nama

02.11.2023 u 06:21

  • +14

Giorgio Armani revija Spring/Summer 2024

Izvor: EPA / Autor: Daniel Dal Zennaro

Bionic
Reading

Nova kolekcija Giorgia Armanija, predstavljena na milanskom Tjednu mode, bila je jedna od onih koje su i dugo nakon što su održane izazvale brojne pohvale i komentare

Riječ je o očaravajućoj kolekciji za proljeće/ljeto 2024., prepunoj lepršavih silueta i vibrantnih boja koje plijene poglede.

Armanijeva modna priča slavi ljepotu ženskog tijela i prepuna je divnih kreacija koje bi svaka trendseterica rado vidjela i u svojoj garderobi.

Satenske hlače, prozirni i svjetlucavi topovi, chic jakne i divne haljine koje kradu poglede, sve je to predstavio Armani u svojoj novoj modnoj kolekciji u kojoj su prevladavale umirujuće nijanse poput boje šampanjca, sive, plave, zelene, blijedoružičaste, lila...

Cate Blanchett i Juliette Binoche nisu propustile Armanijevu reviju Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Modnim znalcima nisu promaknuli ni trendovi uočeni u kolekciji u kojoj su iz publike uživale i glumačke dive Cate Blanchett i Juliette Binoche, a na koje treba pripaziti u mjesecima pred nama.

Donosimo tri trenda viđena na modnoj reviji Giorgia Armanija, a koje možete početi nositi već sada:

Haljine i topovi bez naramenica

Komadi koje su mnogi rado nosili u 90-ima vraćaju se na modnu scenu u velikom stilu. Osobito su dobro rješenje za svečane prigode, a Armani ih je odlično primijenio i na divne haljine, idealne za svečane prigode.

Svjetlucave hlače

Svjetlucave hlače su ponovno in? Da, Armani ih vidi kao najvrući modni trend za predstojeće proljeće/ljeto, no umjesto metalik tkanina, talijanski dizajner odlučio se za sjajni saten. Ovakvi će komadi itekako podignuti svaki stajling. Samo pripazite, ovakav statement odjevni predmet krade pozornost, pa neka ostatak odjeće bude što 'mirniji'.

XL remeni

Remeni su uvijek poželjan modni dodatak jer će istaknuti struk te dati elegantniju notu silueti. Prema Armaniju, na scenu sad stupaju XL remeni. Savjetuje da ih se kombinira preko sakoa i košulja. I da, poželjno je da su metalnog sjaja, što je odlična opcija za npr. transformaciju dnevnog u svečani outfit.