ASTRO INFO

Evo kako vladavina Raka utječe na sve horoskopske znakove

30.06.2018 u 08:05

Bionic
Reading

Ljetnim solsticijem započelo je ljeto i vladavina Raka. Ove godine Sunce je ušlo u taj emotivan, osjetljiv i brižan znak 21. lipnja u 12 sati i 8 minuta, a iz njega će izaći 22. srpnja

Vrijeme kada Rakovi slave rođendan obično donosi pojačanu emotivnost, potrebu za obiteljskim okupljanjima, pripremanjem hrane za bližnje, želju za uređivanjem doma ili vrta te suosjećajnost prema onima koji su slabi i nezaštićeni.

Planetarni utjecaji ove će godine značajno umanjiti senzibilitet Raka i stvoriti suzdržano ozračje za cijeli zodijak. Zbog prisustva Saturna i Plutona u suprotnom znaku Jarca, emotivnost i nježnost bit će sapete i suzdržane.

Neki će prigušivati osjećaje i davati nepromišljene izjave, čime će, nehotice zbunjivati bližnje. Bit će vrlo ranjivi na kritike i uvrede pa bi bilo najbolje da se klone rasprava i konfliktnih situacija. Kritični dani u tom smislu bit će 23., 27. i 28. lipnja te 5. i 12. srpnja.

Strpite se do 13. srpnja!

Najljepše razdoblje vladavine Raka u ovoj godini nastupit će oko 13. srpnja. Tada će na površinu izbiti svi najuzvišeniji, najčišći i najromantičniji osjećaji. Mnogi će napokon priznati svoju istinsku zaljubljenost, otvoreno pokazati prijateljsku naklonost ili predanu brigu za voljene.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tada ćete mnogi uspješno razriješiti emotivne nesuglasice koje su otežavale bliske odnose, a veze zasnovane na iskrenim osjećajima postat će stabilnije i čvršće.

Vladavina Raka redovno donosi najugodniju klimu Škorpionima, Ribama, Bikovima i Djevicama.

I Rakovima će biti bolje nego ranijih tjedana, no ne kao inače u ovo doba godine zbog spomenutog mrkog utjecaja Saturna i Plutona iz Jarca.