TJEŠE I POMAŽU

Ovo su najbrižniji horoskopski znakovi; jeste li i vi među njima?

24.09.2023 u 08:03

Bionic
Reading

Na neke ljude možete računati redovitije nego na druge kad se nađete u nevolji ili ste emocionalno ranjeni. Astrologija vam može pomoći da unaprijed prepoznate tko će vam priskočiti u pomoć, utješiti vas, dati koristan savjet ili poslužiti kao rame za plakanje

Ribe

Senzibilne i suosjećajne, pružit će vam rame za plakanje kad god bude potrebno. Možda će i zaplakati s vama jer uistinu su u stanju osjetiti i proživjeti bol bližnjih. Ipak, nemojte se zavarati i misliti da je to jedino što vam mogu pružiti jer istovremeno će smišljati kako vam mogu najbolje pomoći. Uistinu im je stalo do toga da se njihovi bližnji osjećaju voljeno i vrijedno, tako da će vam njihovo društvo sigurno pomoći u trenucima u kojima izgubite samopouzdanje.

Potaknut će vas da vjerujete u sebe čak i ako pomislite da ste izgubljen slučaj i da je sve čemu ste težili palo u vodu. Velika je vjerojatnost da će u tome i uspjeti.

  • +5
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevica

Osobe rođene u znaku Djevice imaju prirodnu potrebu služiti i pomagati. Nesklonost izljevima osjećaja ne znači da im nije stalo, baš naprotiv. Umjesto da s vama proživljavaju dramu kroz koju prolazite, racionalno će analizirati situaciju, potruditi se naći korijen problema i pružiti vam savjet kako da ga riješite.

Pogledaj detaljni horoskop

To je ujedno način na koji iskazuju naklonost dragim ljudima, prema kojima su izuzetno brižne i učinit će sve za njihovu dobrobit. Kao perfekcionisti koji svijet žele učiniti boljim spremno će priskočiti u pomoć čak i potpunim strancima. Praktične kakve jesu, više vjeruju u djela nego u riječi i postupaju u skladu s tim.

  • +2
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: PICJER/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rak

Empatični i zaštitnički raspoloženi, Rakovi su arhetip brižne majke. Budući da su vrlo intuitivni, znat će da vas nešto muči i prije nego što im kažete o čemu je riječ. Potom će učiniti sve kako bi vas utješili: zagrlit će vas, skuhati vam vruću čokoladu, napraviti omiljeno jelo i potruditi se ugoditi vam na razne načine, sve u želji da vam vrate osmijeh na lice. Strpljivo će saslušati vaše jadikovke i znati kad nešto treba reći, a kad jednostavno treba šutjeti i pustiti vas da sve istresete iz sebe. Možda neće znati rješenje problema, ali će vam pružiti osjećaj sigurnosti i topline.

  • +8
Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA