ZABORAVITE NA SKINNY JEANS

Ovo su modeli traperica koji će vladati stajlinzima narednih mjeseci

17.06.2018 u 19:33

Bionic
Reading

Novi trendovi hrabro su zavladali i u segmentu jeansa. Kako već godinama modne kuće i dizajneri pokušavaju svrgnuti s trona najprodavanijih i najomiljenijih uske modele, skinny traperice polako, ali sigurno gube primat. Sve više se kupuju malo opušteniji modeli širih nogavica, a u skladu s najnovijim trendovima prikazanima na tjednima mode na police su stigli i retro krojevi

Na tjednima mode Alexander Wang i njujorški brend Monse već su predstavili kolekcije za jesen u kojima se nalaze i zanimljivi modeli traperica. Riječ je o širim, baggy krojevima, a krasi ih visok struk i strateški su poderane.

Takvi su se krojevi nosili 90-ih godina, pa nije nikakvo čudo da su i modeli traperica popularni u to vrijeme sada ponovo hit. Naime, modne devedesete već neko vrijeme uspješno vladaju modnom scenom, vjerojatno na veliko zgražanje svih onih koji žele potisnuti iz sjećanja svoje stilske eskapade iz tog razdoblja.

Novi modeli traperica koji prizivaju 90-e zapravo su sušta suprotnost skinny modelima, a zahtijevaju i potpuno drugačije stiliziranje. Kako ih onda nositi?

  • +11
Novi modeli traperica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Odaberite model malo kraćih nogavica, recimo u razini gležnja, a ostatak outfita prilagodite trapericama. Držite se pritom pravila 'manje je više' i nosite ih uz jednostavne komade, a bijelom košuljom ili majicom nikad nećete pogriješiti. Za večernje izlaske, savjetuju stilisti s Net-a-portera, bit će dovoljna svilena potkošulja, klasičan sako i, naravno, štikle s vrtoglavo visokim potpeticama.

  • +189
Sandale na petu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije