PROLJETNI POGODAK

Zamjena za traperice: Popularni modeli hlača koji laskaju svakoj figuri

10.04.2018 u 06:53

Bionic
Reading

Aktualne proljetne kolekcije renomiranih dizajnerskih imena najavile su nastavak vladavine hlača koje posljednjih sezona uspješno pariraju omiljenim trapericama

U narednim mjesecima glavnu će riječ voditi modeli hlača prepoznatljivih silueta. Moda 70-ih koja posljednjih sezona intrigira modnu industriju rezultirala je velikim povratkom hlača širih nogavica, a poput jednako popularnih modela, krasi ih visoki struk koji laska baš svakoj figuri.

Pri nošenju hlača ekstremno dugih nogavica u duhu 70-ih, modni eksperti upozoravaju da je od presudnog značenja pravilan odabir obuće. Kako savjetuju, prije kupnje spomenutog modela hlača bitno je odabrati obuću koju s njima namjeravate kombinirati da biste se uvjerili da odabrani model ima dovoljno duge nogavice koje će pokriti obuću, odnosno da ga je moguće prilagoditi na odgovarajući način.

Uz takozvane palazzo hlače, koje karakteriziraju iznimno široke nogavice, prema modnim prognozama koje potkrepljuje aktualna modna ponuda, novu proljetnu sezonu označit će kulotice, hlače olovka ili mrkva kroja te modeli takozvane paper bag siluete, koje karakterizira dodatak remena ili trake oko struka.

Kao što je slučaj s većinom odjevnih komada namijenjenih proljetnoj sezoni, bezvremenske prugice i cvjetni uzorak također krase ove popularne modele hlača koji će u paru s jednobojnim, bazičnim komadima posebno zablistati.

Osim u standardnim bojama i uzorcima, trendovske modele hlača danas je moguće pronaći u hit pastelnim nijansama i jarkim tonovima koji na pravi način sugeriraju dolazak toplijih mjeseci, dok su od upečatljivijih detalja i dalje prisutne trakice smještene na bočnim stranama nogavica, a koje imitiraju izgled trenirke.

Velika dizajnerska imena i mnogobrojni lanci ulične mode potrudili su se da nova proljetna sezona vrvi mnoštvom modela hlača koje stižu kao odlična alternativa nošenju traperica u toplijim mjesecima, a na vama je odaberete idealan model koji će izgledom odgovarati vašem osobnom stilu odijevanja.

  • +82
Hlače visokog struka Izvor: Profimedia / Autor: promo