OMILJENE BOJE

Ovo su kultne nijanse ruževa za usne za koje bi svaka beauty ovisnica trebala znati

30.07.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Ruževi su trajni simbol ženstvenosti, no koji odabrati u nikad bogatijoj ponudi? Iako svaka žena ima omiljenu boju, samo su rijetki postali kultni i izbor broj jedan žena diljem svijeta

Revlon Super Lustrous Lipstick 'Fire & Ice'

Još je davne 1952. lansirao kampanju za nijansu ruža 'Fire&Ice' u kojem je zvijezda bila tadašnja djevojka s naslovnice Voguea Dorian Leigh. Iako je ova odvažna nijansa crvene stara skoro sedam desetljeća, još uvijek je nezaobilazan dio beauty arsenala milijuna žena diljem svijeta, piše Vogue.

NARS Lipstick 'Dolce Vita'

Inspirirana je kultnim talijanskim filmom 'La dolce vita' u kojem je glumila Anita Ekberg, a ova nijansa ruža usne će obojati prirodnim ružičasto-crvenkastim tonovima što ga čini idealnim izborom za svaki dan.

Clinique Almost Lipstick 'Black Honey'

Ova boja nije za svakoga, no ako ste ljubiteljica gotičkog looka, jednostavno je morate imati. Tajna ove duboke nijanse bobičastog voća je u njezinoj sjajnoj teksturi koja je uz to poput balzama za usne.

Dior Rouge Lipstick '999 Matte'

Christian Dior još je 1953. kreirao dvije savršene nijanse crvenog ruža za svoje modne revije, '9' i '99', a više od pola stoljeća kasnije ova nijansa predstavlja predivan spoj te dvije boje.

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick 'Pillow Talk'

Samo jedan sloj ovog mat ruža u prekrasnoj nude nijansi bit će dovoljan da naglasi prirodnu boju vaših usana i dovede ih do savršenstva. S još jednim ili dva sloja više, dobit ćete dramatičnu lila nijansu kao stvorenu za dozu glamura.

MAC Red Lipstick 'Ruby Woo'

Najhladnija od hladnih crvenih nijansi, ova kultna nijansa crvene boje pristaje gotovo svakome, a njezini hladni podtonovi učinit će vaše zube i bjeloočnice vizualno bjeljima.

L’Oréal Paris Colour Riche Lipcolour 'Fairest Nude'

Ljubiteljice prirodnih nude nijansi sigurno znaju za ovu poslasticu s mirisom vanilije. Povoljna cijena i kremasta nježna ružičasta nijansa koja pristaje gotovo svakoj boji tena čine je must have proizvodom.

Tom Ford Lip Color 'Bruised Plum'

Ova nijansa na prvi se pogled čini tamnijom i od najtamnije boje šljive, ali kad je nanesete na usne ovaj polusjajni ruž pretvara se u duboku boju fuksije koju možete i 'pojačati' nanesete li koji sloj više.

NARS Lipstick 'Schiap'

Ime je dobio po slavnoj talijanskoj dizajnerici Elsi Schiaparelli, čija je zaštitna boja bila upravo ovako šokantna roza nijansa.

Giorgio Armani Beauty Rouge D’Armani Matte Lipstick '400'

Poznat je još i pod nazivom Armani crvena, a ova bogata, vrlo pigmentirana nijansa crvene postiže savršenu ravnotežu između hladnog i toplog i definitivno najbolje utjelovljuje klasični look zlatnog doba Hollywooda.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture '#19 Fuchsia Pink'

Yves Saint Laurent 1979. predstavio je Rouge Pur Lipstick No. 19, ruž tamne boje fuksije s plavim podtonom koji je još uvijek bestseller zahvaljujući svojim jarkim pink pigmentima i neodoljivom satenskom finišu.

Bobbi Brown Lip Color 'Brown'

Bobbi Brown, slavna vizažistica i vlasnica istoimenoga brenda svoju prvu liniju ruževa lansirala je 1991, a od svih nijansi najveću senzaciju izazvala je boja 'Brown'. Iako bi po imenu lako mogli zaključiti da je riječ o smećkatstoj boji, on ipak ima prirodnu roskastu nijansu. Osim toga upravo je ovaj proizvod pokrenuo trend nude nijansi ruževa koji su jednako popularni danas kao što su bili tada.