JULIETTE BINOCHE

Stajling ove divne Francuskinje dokaz je da crno od glave do pete ne mora biti dosadno

24.01.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon što je na reviji brenda Ami Paris ukrala pozornost u muškom kaputu, francuska diva nastavila je s nizanjem upečatljivih izdanja na aktualnom Tjednu visoke mode u Parizu

Uz vojsku poznatih dama predvođenim Rihannom, reviju francuskog Diora nije propustila ni 59- godišnja Juliette Binoche.

Na njoj se pojavila u klasičnom crnom odijelu podebljanom bijelom košuljom i kravatom s uzorkom, dok joj je društvo pravila glumačka kolegica Glenn Close.

Sa 76- godišnjom američkom glumicom Binoche se nastavila družiti i u prvim redovima revije talijanskog kralja elegancije.

Haute couture novitete Armanija, zvijezda 'Čokolade' provjerila je u još jednom upečatljivom izdanju.

  • +2
Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pletena haljina s visokim ovratnikom činila je bazu njezina stajlinga za reviju, naglasivši je kožnim komadima poput jakne stegnute efektnim remenom u struku i detaljem nabranih rukavica.

Poznata po odabiru kreacija s modnim twistom, Binoche već neko vrijeme na slaganju dojmljivih stajlinga surađuje sa stilistom Jonathanom Huguetom, otprije poznatom po svom radu s Juliettinom sunarodnjakinjom i glumačkom kolegicom, 70-godišnjom Isabelle Huppert.

Poputn Binoche, Huppert je ovih dana također privlačila pozornost u koži, točnije haljini modne kuće Balenciaga za koju nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Isabelle Huppert Izvor: Profimedia / Autor: CYRIL PECQUENARD / KCS PRESSE / MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA