CHIC KRPICE

Ovo su jakne koje ćete obožavati ove jeseni

17.09.2017 u 08:13

Bionic
Reading

Jutra koja su sve hladnija polako nagovještavaju dolazak jeseni koja već kuca na vrata. Sezona jesenskih jakni samo što nije tu, a fashionistice su se, ni ne sumnjamo, već osigurale trendi krpicama u kojima će mamiti uzdahe

Vjerujemo da su vam pomalo dojadile vruće hlačice, ljetne haljinice ili asimetrične suknje koje smo ovo ljeto obožavali i da mnogima već pomalo nedostaju toplije veste, bajkerske čizme ili jesenske jakne.

Klasični komadi poput balonera, vječnih bajkerskih jakni ili ponovno modernih onih od trapera nešto je u što treba investirati, a uz nekoliko moćnih modnih detalja uvijek ćete izgledati stajliš.

Unazad nekoliko sezona primjetan je i veliki povratak military ili tzv. cargo jakni, popularnih parki koje se odlično sljubljuju s tenisicama ili gležnjačama, pa ih zaljubljenice u modu rado nose i u dnevnim, ali i večernjim prigodama.

Melania Trump u jakni bomber kroja Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE

High street trgovine preplavljene su ovim šarmantnim jaknama koje doživljavaju veliki comeback, a nećete pogriješiti ni ukoliko jesenski outfit osvježite cool bombericom.

Da je ovakva jakna apsolutni hit, nedavno je pokazala i Melania Trump te ju je kombinirala na elegantan način s hlačama cigareta kroja i stiletticama, oduševivši modne znalce diljem svijeta.

  • +23
Jesenske jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ukoliko ste romantično raspoloženi, odlučite se za bomber jaknu s cvjetnim uzorkom ili one ukrašene šljokicama.

Ako volite klasičniji stil, uskočite u bezvremenske sakoe, koji se također sjajno uklapaju u dnevne ili večernje outfite. Modno pravilo nalaže da svaka zaljubljenica u modu mora imati crni sako koji joj savršeno pristaje – sjajno izgleda u kombinaciji s npr. metalic topom i kožnim hlačama za izlazak, dok ga za dnevne prigode možete isfurati s vansicama ili starkama, trapericama i majicom s printom.

Izbor za nadolazeću sezonu je doista bogat pa, štogod da odaberete, nećete pogriješiti.