PEJIĆ U TURSKOJ SERIJI

Ovo ni od njega nismo očekivali

11.09.2013 u 12:38

Bionic
Reading

Maneken Andrej Pejić je u Turskoj upravo završio snimanje serije 'Fatih', u kojoj glumi mlađeg sina grofa Drakule - Radua. U Istanbulu ga je čuvalo pet tjelohranitelja

Andrej Pejić u Turskoj je proveo sedam dana, a iako je bio oduševljen Istanbulom, od producenata serije je tražio da mu osiguraju pet tjelohranitelja koji su ga pratili u stopu, piše stranica 24sata.rs. U seriji igra Radua Beja, kojeg su zvali i Radu III Lijepi, sina Vlada II Drakule.


U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmet II, a Radu je prešao na islam. Neke legende kažu da je Radu bio vampir, te da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava, već zato što je bio homoseksualac.

Andrej Pejić se na svom Tweeteru redovito oglašavao i opisivao svoje dane, pa je otkrio da na snimanje odlazi svako jutro u sedam sati, da nosi kostim koji sliči na kreaciju Alexandra McQuuena. Požalio se i da je 'gluma kučka, gluma na tuđem jeziku je još veća kučka i zato mu nedostaje pista', no i priznao da je novi posao kreativniji od manekenstva.

Napomenuo je i da mu je bilo žao kad mu je šminker na snimanju rekao da je gotovo nemoguće da napravi da mu koža izgleda kao da ima 35 godina.

Novinarima se u Istanbulu pohvalio da ga je njegova mama Jadranka naučila puno o povijesti Otomanskog Carstva te da se o svom liku nije informirao u enciklopedijama, nego preko maminih priča za laku noć.

Strpljivo je odgovarao, ali je odbio prokomentirati je li imao problema s turskom pograničnom policijom budući da mu u putovnici piše da je muškog spola.