vrući trend

Ovo je suknja koju ćemo posvuda viđati čim prođe ljeto

03.08.2022 u 18:57

Bionic
Reading

Iako još uvijek uživamo u toplim danima i lepršavim ljetnim haljinama, modni svijet itekako je spreman za nadolazeću jesen, a novi trendovi spremno čekaju iza ugla. Punk suknja s nezaobilaznim kariranim uzorkom predstavljena je kao jedna od najsjajnijih zvijezda sezone pred nama

Iako smo usred ljeta, modne piste, street style kombinacije i instagramski profili popularnih modnih insajdera već daju jasne naznake onoga što nas čeka ove jesensko-zimske sezone. Modni trendovi koji još uvijek čekaju svoj trenutak da zavladaju ormarima zaljubljenicama u modu itekako su uzbudljivi, a izdvaja se suknja koja će nesumnjivo trijumfirati nad ostalima i koja ima velike šanse postati apsolutni trend.

Na modnim revijama za jesen i zimu 2022./2023. punk stil postao je jedan od dominantnih. Marine Serre, Off-White, Versace, Louis Vuitton i Acne Studios samo su neki od brendova koji su se odlučili za ovu prepoznatljivu estetiku u najnovijim kolekcijama.

Nema sumnje, punk stil, kojem tartan predstavlja jedan od stupova, uz prevladavajuću crnu boju, nitne i mješavinu naizgled suprotnih materijala, vraća se ove sezone u velikom stilu. A karirana suknja predstavljena je kao idealan komad koji će se na jednostavan i efektan način pridružiti trendu.

Vjerne pratiteljice mode već nekoliko sezona nose ovaj komad, savjetujući da je punk suknja, s kariranim printom, mini siluetom i naborima, odjevni predmet koji doista vrijedi imati u ormaru. Čini se da je stiglo vrijeme u kojem ćemo ovaj trendi komad viđati posvuda, počevši od prvih dana jeseni.

  • +6
Karirane suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Karirana suknja, baš poput crne kožne varijante, vrlo je svestran modni komad nosiv u različitim prilikama i raznim kombinacijama. Jednostavno je kombinirajte s bijelom košuljom ili basic majicom kratkih rukava da biste dobili jednostavan izgled s vrlo cool prizvukom.