OMILJENI KOMAD

Ovo je najpoželjniji ljetni modni dodatak, a osvojio je i poznate Hrvatice

09.08.2019 u 06:41

Bionic
Reading

Šeširi su ove godine apsolutni 'must have' ne samo među svjetskim zaljubljenicama u modu, već i među domaćim trendsetericama

Šešir je oduvijek bio simbol elegancije, a slamnate inačice svake godine iznova zablistaju u ljetnim mjesecima. Ove sezone izbor slamnatih šešira uistinu je šarolik, a najveći su hit modeli velikih oboda.

Osim što su vrlo efektan modni dodatak šeširi imaju i svoju vrlo značajnu ulogu jer nas ljeti štite od jakih sunčevih zraka, a izbor u našim trgovinama nikad nije bio veći.

Stilisti se slažu kako donose dašak ljeta, ali i da svaki outfit mogu učiniti posebnijim i glamuroznijim.

  • +11
Šeširi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nije ni čudo da su modne ovisnice rado priglile ovaj trend, pa smo ih vidjeli i na influenserici Sonji Kovač, Izabel Kovačić, Severini, Đurđi Tedeschi...

Iako su trenutačno najpoželjni veliki modeli šešira koji donose duh 50-ih na francuskoj rivijeri i legendarnu Brigitte Bardot, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za manje tzv. fedora modele koje npr. obožava modna ikona Meghan Markle.

  • +7
Meghan Markle na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa američka glumica i supruga princa Harryja, dokazala je kako se šarmantni šeširić odlično može uklopiti i u dnevni outfit plijenivši poglede na Wimbledonu.

Bez obzira kakvi se vama modeli sviđaju, nikako nemojte zaboraviti ovoga ljeta na ovaj vrlo važan modni dodatak koji neke odvažne trendseterice nose samo na plaži.