UVIJEK U TRENDU

Melania Trump u haljini laskavog kroja naglasila besprijekornu figuru

08.08.2019 u 10:32

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump ponovno je oduševila svojim modnim odabirom prilikom odlaska u Dayton i El Paso

Za posjet Daytonu i El Pasu lijepa je prva dama rođena u Sloveniji odabrala laskavi stajling u kojem je njezina vitka figura došla do izražaja.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Američka prva dama dobro je poznata po svojem profinjenom modnom stilu zbog kojeg redovito dobiva pohvale modnih znalaca.

U tamnoplavoj haljini bez rukava najpoželjnije midaxi dužne s potpisom Sportmaxa, casual linije Max Mare, lijepa supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa bila je utjelovljenje elegancije.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu minimalističku kreaciju klasičnog kroja s ukrasnim naborima oko struka, čija je cijena oko 5,200 kuna, Melania je upotpunila svojim omiljenim detaljima: stiletticama u istoj nijansi tamnoplave i sunčanim naočalima velikih okvira.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Kosu je nosila stiliziranu u blagim valovima, a outfit je začinila s nude ružem.

Inače, nedavno je u intervjuu za ugledni The Economist, slavna urednica Vogue Anna Wintour otkrila što zapravo misli o lijepoj Melaniji.

Tijekom intervjua s novinarkom Anne McElvoy za ugledni britanski tjednik u kojem se dotaknula mode i politike, legendarna modna urednica Anna Wintour progovorila je o svojoj distanci u odnosu na američki predsjednički par Trump i činjenici da se aktualna prva dama Amerike na naslovnici magazina Vogue zadnji put pojavila 2005. godine.

'Smatram da je Michelle Obama kao prva dama uistinu bila nevjerojatna', izjavila je Wintour na pitanje cijeni li Melanijine napore što se tiče modne diplomacije.