uvijek oduševi

Ljupka Gojić Mikić briljira: Ovakav spoj materijala i boja samo njoj polazi za rukom

08.09.2023 u 10:48

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki s inozemnom karijerom poznata je po originalnim i inovativnim modnim kombinacijama. Na predstavljanju izložbe 'Genesis' u Klovićevim dvorima Ljupka je još jednom pokazala kako vješto spaja različite materijale, boje i krojeve

Izložbom 'Genesis' poznati domaćeg dizajnera nakita, draguljara i kipara Nenad Sovilj predstavlja kolekciju nakita, skulptura i keramike inspirirane grčkom mitologijom, a ujedno glasoviti umjetnik obilježava osamnaest godina karijere. To je brojnim poznatim licima bio i više nego dobar razlog da se upute u Galeriju Klovićevi dvori, a među njima je bila i Ljupka Gojić Mikić koja se i ovog puta isticala istančanim stilom i dojmljivom modnom kombinacijom.

Prijelazno razdoblje uvijek je zahtjevno po pitanju slaganja modnih kombinacija koje će imati zadovoljavajuću razinu stila, udobnosti i praktičnosti. No, Ljupkoj, koja redovito oduševljava modne zaljubljenice te nadahnjuje svojim kombinacijama, i ovog puta je to pošlo za rukom. Manekenka i uspješna poduzetnica spojila je dva vječna komada iz dva različita godišnja doba.

  • +13
Poznati na izložbi Nenada Sovilja Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Tako su se maksi haljina, kao vječni ljetni komad i sako, kao bespogovorni dodatak jesenskim stajlinzima, pokazali kao dobitna kombinacija. No, osim stilom, Ljupka se uspješno poigrala i bojama. Tako je izbor pao na haljinu magenta nijanse koja se odlično spojila sa klasičnim smeđim sakoom. Poseban dodatak činila je narančasta torba nošena pod rukom te tanki svijetlo smeđi remen koji je dodatno istaknuo struk te maksi kroju haljine dao laskav oblik.

  • +4
Sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo