OUTFIT ZA PETICU

Ovo je još jedna nevjerojatna dnevna kombinacija

27.04.2015 u 10:46

Bionic
Reading

Lijepa glumica Jessica Alba prava je modna inspiracija, a što god da odjene, ne može proći nezapaženo

Jessica redovito briljira ne samo na crvenom tepihu, već i u dnevnim izdanjima s puno stila. Još jednom odličnom kombinacijom pokazala je da s pravom nosi titulu kraljice street stylea

Ni šetnja ulicama Santa Monice nije prošla bez fotoreportera koji zgodnu Jess prate u stopu.

Zvijezda 'Sin Cityja', koja u utorak 28. travnja slavi 34. rođendan, bila je preslatka u kul bijeloj rokerskoj jakni, svijetlim trapericama i srebrnim metalik cipelama te s odgovarajućom torbom.

Poseban šarm unijela je trendi karirana košulja nježnih tonova prestižnog brenda Rails, za kojim su poludjele mnoge slavne cure, među kojima i sestre iz klana Kardashian-Jenner, Olivia Palermo, Lea Michele, Reese Whiterspoon, Halle Berry, Kate Moss te Jennifer Lopez.


Uz novu 'lob' frizuru i sunčane naočale, Jess je izgledala besprijekorno. Osim što je uspješna glumica i vlasnica kompanije The Honest Company, koja je prošle godine procijenjena na čak 150 milijuna dolara, glumica sjajno balansira između obiteljskih i poslovnih obveza, a ona i njezin suprug Cash Warren imaju jedan od najskladnijih brakova u Hollywoodu.