BAŠ JE SIMPA

Ovo je baš kul potez teen idola

20.01.2014 u 14:50

Bionic
Reading

Mediji su se nedavno raspisali kako je slavni glumac Mark Wahlberg u šali rekao da bi Harryja Stylesa iz One Directiona najradije opalio po nosu jer ga njegove kćerkice obožavaju

Član 1D-a napravio je kul potez ponudivši Wahlbergu karte za koncert One Directiona, prenosi FemaleFirst.
Harry je vidio snimku tog Markova intervjua u kojem mu on kao prijeti i to ga je nasmijalo. On je veliki Walhbergov fan i oduševio ga je njegov humor. Zato mu je odlučio dati ulaznice za koncert 1D-a.

Wahlberg je u tom intervjuu otkrio da je njegova četverogodišnja kćer Grace luda za Harryjem.

'Moja četverogodišnja kći stalno mi govori da joj se Harry sviđa, a ja samo razmišljam kako ću ga opaliti po nosu kad ga vidim', u svom je stilu kazao glumac te dodao kako malena Grace skriva slike pjevača u sobi, a kad ih on pronađe, glumi ljubomoru te se pretvara da će ih potrgati.

Sa suprugom Rheom Durham Wahlberg ima četvero djece, Ellu (11), Michaela (8), Brendana (6) i Grace (4).

Inače, Styles, kojeg su između ostalih povezivali i s Taylor Swift, Carom Delevingne i Caroline Flack, u navodnoj je vezi s pripadnicom klana Kardashian-Jenner, Kendall Jenner. A time je, naravno, najviše oduševljena mama Kris Jenner.

'Kris se jako sviđa publicitet koji nosi druženje s Harryjem, a već bi ga rado vidjela i u njihovom reality showu. Ona svugdje vidi priliku za zaradu. Iako je Harry već rekao da nikad ne bi gostovao u tom realityju, Kris misli da bi ga Kendall mogla nagovoriti na to', piše Showbizspy.