NEKA BUDE SAMO VAŠ

Ovladajte umijećem zavođenja

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 06.12.2013 15:23
  • Objavljeno 06.12.2013 u 15:23
flertanje žena

flertanje žena

Izvor: Corbis / Autor: Corbis

Jeste li umorni od lova na muškarce? Želite li da oni konačno počnu loviti vas? Ako je odgovor da, onda je vrijeme da ovladate umijećem zavođenja

Zavođenje je vještina koja se može naučiti. Ako želite da željeni muškarac konačno bude vaš, postanite zavodnica kojoj neće moći odoljeti. Mi vam donosimo najvažnije elemente umijeća zavođenja.

Corbis

Corbis

Izvor: Corbis / Autor: Corbis

Zabavno društvo uvijek je privlačno
Opuštenost
Što god u životu da radite, najbolji rezultati dolaze kad ste opušteni. To isto vrijedi i u zavođenju. Neke žene teško se opuštaju, ali postoje razne tehnike opuštanja koje je relativno lako naučiti. Što se bolje i opuštenije osjećate u vlastitoj koži, bolji ste u kontaktu s drugim ljudima. Vaša opuštenost zrači i ugodno je biti u vašem društvu, a to je važan dio uspješnog zavođenja.

Zaigranost
Budite zaigrani jer zavođenje i jest jedna vrsta igre. Smješkajte se, spontano dodirujte, šalite se… Jednostavno se nastojte dobro zabaviti bez opterećivanja rezultatima. Uživajte u igri jer će na taj način uživati i muškarac kojeg zavodite, a svatko voli taj dobar osjećaj, zar ne?

Neovisnost
Ni u kojem slučaju ne smijete djelovati kao osoba koja očajnički treba pažnju muškarca. Takav osjećaj šalje signale ovisnosti, a nitko ne želi ženu koja samo čeka muškarca da joj riješi sve njezine životne probleme. Budite neovisna i snažna žena koja istodobno može biti nježna i topla.

'Dama u nevolji'
Čak i ako ste uistinu vrlo snažna žena koja sve može sama i puno toga zna, dopustite mu da ipak bude alfa mužjak. Pokažite zanimanje za nešto do čega je njemu stalo i zamolite ga da vas nauči nešto o tome. Muškarci vole učiti žene novim stvarima, pa mu priuštite to zadovoljstvo.

Prava lovina
Svakako mu na lijep način dajte do znanja da vas prilično zanima te da vam se sviđa, ali paralelno mu suptilno dajte do znanja da vas neće baš tako lako dobiti. Pogotovo ne u krevet. Budite prava lovina – nadohvat ruke, ali još uvijek izvan dohvata. U njemu će to probuditi iskonski poriv za lovom i najednom ćete postati vrlo zanimljivi.

Laskanje
Muškarci jako vole da ih se cijeni i poštuje te da im se žena divi. To ne znači da ga morate dići na pijedestal, ali svakako mu udijelite pokoji kompliment. Slobodno mu laskajte, ali pritom budite iskreni. Laž se uvijek osjeti u zraku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi